Prezentatoarea TV care s-a îmbolnăvit de covid-19 deși s-a vaccinat în februarie. Cum și-a dat seama că are virusul

Prezentatoarea TV care s-a îmbolnăvit de covid-19 deși s-a vaccinat în februarie. Cum și-a dat seama că are virusul
Vești triste pentru o vedetă! S-a infectat cu covid-19 după ce a făcut vaccinul

O veste nouă a cutremurat lumea mondenă! O prezentatoare de televiziune s-a îmbolnăvid de covid-19, chiar dacă era convinsă că nu poate să treacă prin această boală. Vedeta s-a vaccinat în februarie, de aici și surprinderea tuturor.

Ce vedetă s-a îmbolnăvit de covid-19 după vaccin. A dezvăluit tot ce i se întâmplă

Maria Coman, prezentatoarea de la Antena 3, a dezvăluit că s-a infectat cu virusul ce a făcut ravagii în toată lumea.

Vedeta a mărturisit că și-a dat seama de tot ce se întâmplă în momentul în care nu a mai avut miros deloc, acesta fiind un simptom pe care îl prezintă covid-19.

„În afară de faptul că nu am miros mă simt foarte ok și sper să rămân așa. Mi-a curs nasul un pic săptămâna trecută, dar am zis că era de la aerul condiționat pentru că mi se întâmplă în fiecare vară și asta e.

Duminică seara mi-am dat seama că nu mai am miros deloc și mi-am dat seama de exemplu că nici crema cu care mă dau nu mai miroase.

Și am zis să îmi fac un test înainte să merg la serviciu. Știu că ne putem pierde mirosul de la multe lucruri, dar în perioada asta e bine să ne gândim că ar fi COVID.”, a transmis Maria Coman la Antena 3.

Probleme pentru Maria Coman: ‘Eram aproape convinsă de faptul că am virusul’

Mai mult, prezentatoarea de televiziune a explicat că nu a luat virusul din vacanță, mai ales pentru că a trecut o perioadă de când s-a întors dintr-o zonă ferită de probleme. Maria Coman a mărturisit că familia ei este în siguranță, fiind singura ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Vedeta Antena 3 s-a îmbolnăvit de covid-19 după ce s-a vaccinat. Cu toate acestea, ea consideră că alegerea a fost una potrivită pentru că forma o să fie ușoară.

„Eram aproape convinsă de faptul că am virusul. Nu am luat virusul din vacanță pentru că am fost într-o zonă izolată și m-am întors acum două săptămâni.

Aici în București nu mai cunosc pe nimeni în acest moment care să mai aibă COVID. Nu am mai avut niciun simptom în afară de pierderea mirosului.

Testul meu nu are secvențiere, deci nu știu dacă am tulpina DELTA. Nimeni din familia mea nu a luat virusul. Nu mi-am verificat anticorpii după vaccinare.

Cred în continuare în vaccin și în faptul că fac o formă ușoară de boală fiind vaccinată. Nu ajungem la spital dacă facem boala și cred că asta este cel mai important.”, a adăugat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI