Prezentatoarea TV care a rămas fără emisiune la PRO rupe tăcerea. „Nu știu de unde apar aceste ‘surse’”

de: Bișinicu Andreea
14 12. 2021

Una dintre cele mai frumoase vedete din România face dezvăluiri incredibile, după ce a rămas fără emisiune la PRO. Mulatra care a participat la Survivor România spune adevărul despre decizia șefilor trustului din Pache Protopopescu de a înceta colaborarea cu ea. Despre cine este vorba. Motivul pentru care a rămas

Vedeta care a rămas fără emisiune la PRO 2

Majda Aboulumosha nu mai are nevoie de nicio prezentare. Superba vedetă este una dintre cele mai exotice prezențe din showbizul românesc. Fosta actriță din Inimă de țigan a anunțat, la începutul toamnei anului 2021, că a semnat un contract cu trustul din Pache Protopopescu, urmând să prezinte o emisiune pe canalul PRO 2.

Emisiunea „Femeia alege”, a cărei gazdă era chiar Majda Aboulumosha, prezenta poveștile de viață ale unor femei aflate în căutarea bărbatului perfect. Bugetul alocat show-ului era unul substanțial, iar filmările pentru emisiune se realizau în Turcia.

Când totul părea că merge perfect, au apărut zvonuri potrivit cărora fosta concurentă de la Survivor România ar fi încetat colaborarea cu cei de la PRO TV, deoarece filmările pentru emisiune au fost sistate. Gurile rele erau de părere că cifrele audiențelor celebrei emisiuni nu ar fi fost pe placul patronilor postului TV.

Ce spune Majda despre terminarea emisiunii de la PRO 2

Cu toate acestea, Majda a declarat, în exclusivitate pentru Cancan, adevărul despre plecarea ei de la PRO și motivul pentru care emisiunea s-a terminat. Potrivit spuselor frumoasei brunete, show-ul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

„Mă simt o norocoasă deoarece întotdeauna am lucrat și am avut lângă mine oameni profesioniști care m-au apreciat. La finalul proiectului, feedback-ul pe care l-am primit a fost unul pozitiv.

Nu știu de unde apar aceste «surse», nu contează și nici nu voi comenta astfel de declarații. Așa cum s-a anunțat pe post, proiectul «Femeia alege» s-a încheiat în urmă cu o lună, din cauza restricțiilor impuse de COVID-19.

Tocmai ce am terminat de filmat PROTEVELIONUL, o ediție specială pregătită de PRO TV și invit toți oamenii să urmărească în noaptea dintre ani, deoarece cu siguranță se vor bucura de momentele ce vor exista.

Poziția mea rămâne cea pe care o știți dintotdeauna, muncesc și pun pasiune în tot. Vă doresc să rămâneți iubiți și să aveți curajul să dați mai departe iubirea. Mulțumesc!”, a declarat frumoasa actriță Majda Aboulumosha pentru sursa citată.

Notorietatea Majdei a crescut de când frumoasa brunetă a participat la Survivor România sezonul 2, reprezentând echipa Faimoșilor. După câteva luni de joc și câteva accidentări severe, vedeta a ieșit din competiție.