Previziuni despre Elon Musk. Cine i-a prezis soarta miliardarului, încă din 1952

Previziuni despre Elon Musk. Cine i-a prezis soarta miliardarului, încă din 1952
Previziuni deosebite despre Elon Musk

Care sunt previziunile despre Elon Musk. Un specialist i-a prezis soarta celebrului inventator și miliardar încă din 1952. Iată ce a spus un om despre modul în care va ajunge cunoscut miliardarul!

Previziunile fantastice despre Elon Musk

Elon Musk este unul dintre inventatorii vremurilor noastre. Acesta continuă să surprindă o lume întreagă cu creațiile sale, dar nu și pe cel care i-a prezis un viitor stălucit încă din anul 1952.

Mai exact, inginerul aerospațial german Wernher von Braun a scris în romanul „Project Mars” oferit lumii în anul 1952 că un bărbat pe nume Elon urmează să colonizeze planeta Marte, relatează New York Post. Inginerul se referea atunci la personajul Elon în jurul căruia a construit o poveste SF despre o misiune pe Marte.

Curios este că există multe detalii asemănătoare cu viața miliardarului nostru și dorințele acestuia. Wernher von Braun este cunoscut drept unul dintre cei mai importanți oameni de știință în domeniul dezvoltării tehnologiei rachetelor, iar povestea lui dezvăluie un Guvern de pe planeta Marte care e condus de zece bărbați ce îl au în frunte pe Elon.

Amintim că în data de 8 mai Elon Musk a recunoscut în emisiunea „Saturday Night Live” că a fost diagnosticat cu sindromul Asperger – afecțiune psihică din spectrul autist. Cel din urmă a susținut că nu ar fi reușit să facă atâtea lucruri mărețe dacă era doar un tip obișnuit, îmbrățișându-și afecțiunea.

  • Invenții faimoase și visuri

1. Zip2
2.X.com/PayPal
3.Racheta Falcon (SpaceX)
4.Masina electrica (Tesla Inc.)
5.Solar City – acoperișuri fotovoltaice
6.Starlink
7.The Boring Company
8.Submarinul pentru copii
9.OpenAI
10.Neuralink
11.Hyperloop
12.Colonizarea spațială ~

Detalii despre afecțiunea afaceristului

„Celor pe care i-am jignit, vreau doar să le spun că am reinventat mașinile electrice și trimit oamenii pe Marte cu o rachetă. Credeați că sunt un tip normal și relaxat?”, a declarat CEO-ul Tesla și SpaceX după ce a vorbit despre stilul său de a publica mesaje pe Twitter, de cele mai multe ori criticat de internauți.

„Trebuie precizat faptul că se diferenţiază de alte tulburări din spectrul autist printr-o dezvoltare adecvată a limbajului. Deşi nu sunt elemente specifice pentru diagnostic, studiile recente au arătat că neîndemanarea fizică şi utilizarea atipică a limbajului sunt raportate frecvent”, a explicat Alex Ştefan, psiholog la Asociaţia pentru Intervenţie Terapeutică în Autism (AITA) despre afecțiunea pe care o suferă celebrul miliardar.

„Sindromul Asperger este o tulburare care face parte din spectrul autist şi care se caracterizează prin dificultăţi semnificative în ceea ce priveşte interacţiunea socială şi comunicarea nonverbală, alături de modele repetitive ale comportamentelor şi intereselor”, arată csid.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI