Previziunea lui Carmen Harra despre Elena Udrea: „Karma se plătește”

Previziunea lui Carmen Harra despre Elena Udrea: „Karma se plătește”
Previziunea lui Carmen Harra despre Elena Udrea. Politiciana va trebui să dea socoteală pentru toate greșelile comise în ultimii 12 ani.

Elena Udrea e bună de plată. Universul n-o va mai ierta pe fosta ministră. Anul curent ar fi putut reprezenta pentru aceasta un bilet spre libertate. Însă cu o singură condiție: recunoașterea greșelilor. Pentru că nu a dorit să fie sinceră, toate erorile pe care le-a făcut în ultimii 12 ani din viață vor fi plătite la finalul anului curent și pe parcursul anului viitor. Iată previziunea lui Carmen Harra despre Elena Udrea!

Previziunea lui Carmen Harra despre Elena Udrea

În contextul informațiilor referitoare la când poate ieși din închisoare Elena Udrea, Carmen Harra a explicat că fosta ministră va fi nevoită să dea nas în nas cu karma. Iar asta din cauza faptului că nu a fost dispusă să-și recunoască greșelile. Dacă ar fi făcut-o, ar fi putut avea acces la un bilet spre libertate.

Acum, însă, este prea târziu. Elena Udrea va ajunge să-și plătească toate greșelile din ultimii 12 ani de viață. Previziunea lui Carmen Harra a arătat că, până la urmă, politiciana va fi nevoită să execute sentința primită de judecători în dosarul Gala Bute. Și chiar așa s-a și întâmplat, instanța respingând recursul de casație al fostei ministre.

Pentru o vreme, Elena Udrea va mai putea încerca să ducă în eroare autoritățile judiciare. Jocul ei nu va ține prea mult, însă. Iar asta din cauza karmelor care încep să o urmărească.

„ (Elena Udrea – n.r.) intră într-un an karmic și de acolo nu mai are loc de întors. Karmele ei încep să o urmărească și trebuie să le plătească. Așa că finalul Elenei Udrea este că va trebuie să plătească, chiar dacă părea că scapă. Ea nu ar trebui să mai pozeze în victimă că are copil mic, ci să accepte că a greșit”, a prezis Carmen Harra despre fosta ministră.

Va da socoteală pentru toate greșelile din ultimii 12 ani

Carmen Harra făcea referire la multiplele mesaje transmise atât de către Elena Udrea, cât și de către partenerul său. Cei doi au acuzat în repetate rânduri durerea pe care o resimte fetița lor, Eva Maria. De altfel, Adrian Alexandrov a acuzat instanța că nu a ținut cont de legătura mamă-fiică, atunci când i-au condamnat partenera.

„Am observat acțiunile ei. Tot eu i-am prezis că o să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr și că o să aibă un copil, lucruri care păreau imposibile, pentru că era prea în vârstă. Toate ce i-am spus de-a lungul timpului, că va fugi, că va fi prinsă… Tot eu am prezis că în final va ajunge să execute această sentință”, a spus Carmen Harra, într-o intervenție în emisiunea Online Story.

Anul 2022 ar fi trebuit să fie pentru Elena Udrea anul reflecției. Dacă ar fi vrut să corecteze ceva, să-și recunoască greșelile, acesta era anul când fosta ministră ar fi trebuit să ia atitudine. Însă nu a făcut-o.

„Din nefericire, lucrurile la ea merg spre rău, pentru că ea intră în anul karmic, care sunt puțini în viață, dar sunt anii de plată.(…) Anii ei de plată sunt în ultimii 12 ani. Deci, tot ce s-a întâmplat în viața ei în ultimii 12 ani, este expus pentru rezoluție, finalul lui 2022 și parcursul lui 2023. Aici este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică”, a conchis Carmen Harra despre Elena Udrea.