08 oct. 2022 | 17:42

Previziunea despre David Popovici care îi va speria pe ceilalți înotători: „Forma corpului său nu e a unui om. Va distruge tot”

Sport
Previziunea despre David Popovici care îi va speria pe ceilalți înotători: „Forma corpului său nu e a unui om. Va distruge tot”
Previziunea despre David Popovici. Ceilalți sportivi au ascultat asta cu teamă.

David Popovici l-a uimit pe antrenorul lui Robert Glință. Bărbatul a susținut că celebrul sportiv va distruge tot ce știm despre înot. Tânărul a reușit să uimească o lume întreagă în anul 2022 după ce a cucerit 11 medalii de aur și a stabilit un nou record mondial în cadrul probei de 100 de m liber. ,,Forma corpului său nu e a unui om, ci a unui delfin, merge deasupra valului când înoată”, a spus Luka Gabrilo.

Previziune despre David Popovici: ,,va distruge tot ce știm despre înot”

David Popovici a uimit o lume întreagă în anul 2022. Acesta a cucerit nu mai puțin de 11 medalii și a stabilit un record mondial în proba de 100 m liber. Antrenorul Luka Gabrilo a vorbit în cadrul unui podcast despre sportivul cu reușite incredibile. Luka Gabrilo a oferit detalii despre tehnica înotătorului în vârstă de 18 ani.

Elvețianul a discutat cu cei de la Swimswam și despre atuurile lui David Popovici. Cel din urmă a subliniat că lumea a început să afle mai multe despre interacțiunea cu apa de la apariția românului. Felul său unic de a înota a spulberat tot ce era cunoscut până în acel punct.

Antrenorul a declarat că tânărul are parte de o echipă fantastică. Luka Gabrilo a mai susținut și că a avut o discuție cu Popovici în care i-a spus să asculte la fiecare pas de antrenorul său care este un ,,tip liniștit și tăcut, cu picioarele pe pământ”. Bărbatul a mărturisit că forma corpului tânărului de 18 ani nu este a unui om, ci a unui delfin, pentru că pare că merge deasupra valului când înoată.

,,Un tip de 17 ani numit David Popovici a dat toate teoriile peste cap”

„Nu știm nimic despre interacțiunea cu apa, iar acest lucru a fost demonstrat din nou când a apărut un tip de 17 ani numit David Popovici și a dat toate teoriile peste cap. Cu felul său unic de a înota, cu forma corpului său a spulberat tot. David are două chestii la care nu toată lumea are acces: primul este antrenorul său, Adrian.

Este un tip liniștit și tăcut, cu picioarele pe pământ. Îl iubesc, suntem prieteni buni. Important este că nu fac mare caz din ce au reușit. Am avut o discuție cu David și i-am spus: ‘Ascultă-l pe Adrian și lasă-i pe ceilalți din jurul tău care îți spun anumite lucruri, Adrian te va duce departe!’. Forma corpului său nu e a unui om, ci a unui delfin, merge deasupra valului când înoată” – Luka Gabrilo.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Devine obligatoriu în toate magazinele din România. Ordinul anunțat chiar astăzi, 14 mai
Capital.ro
Lista noilor localități unde se poate obține certificat de naștere sau deces în format digital
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro