Previziunea cruntă despre Regele Charles. Cât va sta pe tronul Marii Britanii

Previziunea cruntă despre Regele Charles. Cât va sta pe tronul Marii Britanii
Cât va sta Regele Charles pe tron la Londra. Previziune cruntă despre domnia ce îi stă în cale fiului regretatei regine Elisabeta a II-a.

Cât va sta Regele Charles pe tron, de fapt? Multe voci susțin abdicarea monarhului în favoarea preluării conducerii Coroanei britanice de către Prințul William. Doar că fiul regretatei regine Elisabeta a II-a nici nu vrea să audă așa ceva. O prezicere făcută de un utilizator de pe internet ridică multe semne de întrebare cu privire la data morții Regelui Charles. Mai ales în condițiile în care vorbele spuse despre mama acestuia au devenit realitate.

Domnia Regelui Charles, sub semnul întrebării

Regele Charles a dat curs în această săptămână primelor îndatoriri regale. Numai că atitudinea sa ușor iritabilă a atras atenția încă de la început. Comportamentul monarhului a fost amplu analizat și a devenit chiar subiect de primă pagină în ziarele și publicațiile străine.

Se ridică multe semne de întrebare cu privire la felul în care va gestiona Regele Charles responsabilitățile pe care le are. Mai ales în circumstanțele în care nu puțini sunt cei ce îl sfătuiesc să abdice.

O „profeție” despre domnia suveranului de la Londra a atras atenția pe internet. Un utilizator al platformei sociale Twitter, căruia i-a fost închis recent contul, a prezis data când va muri Regele Charles. Situația a devenit cu atât mai intrigantă cu cât spusele sale despre regretata regină Elisabeta a II-a s-au adeverit.

Potrivit lui Logan Smith, fiindcă acesta era numele expus pe pagina cu pricina, regina Elisabeta avea să moară pe data de data de 8 septembrie 2022. Lucru care, așa cum am văzut cu toții, s-a și întâmplat. Internauții privesc controversați spre viitor, în contextul în care utilizatorul Twitter a anunțat și data la care va muri actualul suveran de la Londra.

Cât va sta Regele Charles pe tron, de fapt

Potrivit previziunilor lui Logan Smith, Regele Charles va sta pe tron doar timp de patru ani. Iar asta din cauză că, pe data de 28 martie 2026, când monarhul va fi în vârstă de 77 de ani, se va stinge din viață. Previziunea utilizatorului Twitter a devenit virală pe internet.

Nimeni nu știe, de fapt, cine se ascunde în spatele paginii denumite Logan Smith. Potrivit presei internaționale, reprezentanții Twitter au închis contul utilizatorului din cauza unor anumite amenințări cu moartea.

În altă ordine de idei, și Nostradamus a prezis despre Regele Charles că nu va sta foarte mult timp pe tronul de la Londra. Astrologul francez a spus că domnia monarhului va fi una de scurtă durată, iar Coroana britanică va ajunge, în cele din urmă, la un bărbat care nu s-ar fi așteptat niciodată să devină rege.