Previziunea Cristinei Demetrescu despre sfârșitul lui Vladimir Putin. A anunțat data limită!

Previziunea Cristinei Demetrescu despre sfârșitul lui Vladimir Putin. A anunțat data limită!
Astrologul Cristina Demetrescu, previziune despre sfârșitul lui Vladimir Putin

Cristina Demetrescu aduce noi previziuni despre Vladimir Putin. Astrologul susține că liderul de la Kremlin a rezistat atât de mult la conducere datorită unei compatibilități astrale. Specialiștii care i-au analizat astrogama președintelui rus au subliniat că toate datele au fost în favoarea lui. Poate fi acesta dat afară din interior? ,,Adică, el poate să fie și otrăvit, poate să fie și judecat, pentru că Balanța este o zodie a justiției”, a precizat Demetrescu.

Cristina Demetrescu, previziune despre sfârșitul lui Putin: astrologul anunță data limită

Cristina Demetrescu a analizat și ea astrograma liderului de la Kremlin și a indicat faptul că astrele l-au ajutat în reușitele sale politice. Acesta a rezistat atât de mult la conducere datorită unei compatibilități astrale.

”De ce rezistă el de atât timp în Rusia? E vorba de o compatibilitate”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, arătând o hartă. Întrebată dacă președintele rus poate fi dat afară din interior, ea a spus că există metode pentru acest lucru.

”Eu asta mă gândesc, că poate e destul de greu. Adică, el poate să fie și otrăvit, poate să fie și judecat, pentru că Balanța este o zodie a justiției. Și cred că sunt niște premise destul de clare pentru care se încearcă și din interior.

Limita de la care din interior s-ar spune stop este 30 mai, data-limită dată de mine. În perioada 2023-2026 intră planeta Saturn în zodia Pești și toate aceste lucruri le vom deconta și le vom deconta cu toții.

Dar eu cred că sancțiunile pentru Rusia nu se vor mai ridica niciodată. S-a plecat pe o linie pe care nu te mai poți întoarce”, a continuat astrologul Cristina Demetrescu.

Cristinei Demetrescu, astrolog
Cristinei Demetrescu, astrolog

,,Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin…”

Karma oficialului este una distructivă, adică ”este programat să distrugă”, născut într-o zodie care adoră asta, zodia morții care se poate întoarce împotriva lui la un moment dat. Vladimir Putin este Balanță și ascendent în Scorpion, motiv pentru care ura lui proiectează mult în afară.

Astrologul a subliniat că e clar că el nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. De asemenea, expertul mai precizează că întreg conflictul ar putea să se încheie prin luna mari.

”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.

Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat Cristina Demetrescu.