Previziunea ciudată a lui Nostradamus despre un oraș uriaș din Europa. Foarte mulți români locuiesc acolo

de: Stan Nicu
17 06. 2023

Previziunea ciudată a lui Nostradamus despre un oraș uriaș din Europa. Foarte mulți români locuiesc acolo, astfel că îngrijorarea noastră este mult mai mare. Ce spune cel care a lăsat foarte multe predicții, dintre care o serie s-au îndeplinit deja.

Nostradamus, predicție îngrijorătore despre orșul în care trăiesc foarte mulți români. „Va fi purtat un război mortal…”

Nostradamus este unul dintre cele mai enigmatice și fascinante figuri ale istoriei. Medic și astrolog francez din secolul al XVI-lea a scris o carte numită „Profețiile”, în care și-a exprimat predicțiile despre viitor sub formă de catrene poetice.

Multe dintre predicțiile sale s-au adeverit sau au fost legate de evenimente istorice, precum Revoluția Franceză, războaiele mondiale, ascensiunea lui Hitler sau atacul deTurnurile gemene, de la 11 septembrie 2001.

Spania, țara care se află printre predicțiile lui Nostradamus

În multele sale predicții, Nostradamus a vorbit și despre Spania și, mai precis, despre Madrid, motiv pentru care vă dezvăluim mai jos, predicția foarte ciudată și îngrijorătoare pe care a făcut-o Nostradamus despre orașul capitală, localitate în care trăiesc și foarte mulți români.

Într-unul dintre versetele sale, numărul 26 al secolului VII, Nostradamus a făcut o predicție ciudată și îngrijorătoare despre orașul Madrid. Aceasta este traducerea textului original în franceză: „Biciuri și galere în jurul a șapte nave, va fi purtat un război mortal, șeful Madridului va fi la cusături, două scăpate și cinci luate la țărm”.

Lumea se întreabă ce vrea să însemne acest catren al lui Nosradamus

Ce înseamnă această predicție? Experții nu sunt de acord cu interpretarea lor, dar există mai multe posibilități. Principala este că se referă la o bătălie navală care, deși nu va avea loc (evident) la Madrid, va afecta orașul capitală și liderul său politic.

Se spune că poate fi primarul sau președintele comunității, dar cei mai mulți dintre cei care și-au exprimat părerea cred că este fie președintele guvernului, fie chiar s-ar putea referi la regele Spaniei.

O altă opțiune este că este o metaforă a unui conflict intern sau extern care va diviza țara și va provoca victime.

Predicția este pentru secolul XXII

Ceea ce pare clar este că predicția se situează în următorul secol, al XXII-lea, care va începe abia peste în 77 de ani.

Nostradamus nu face rferire la vreo dată exactă sau circumstanțele care vor declanșa evenimentul, dar adevărul este că celebrul prezicător a mai prezis un eveniment important în capitala Spaniei.

Ce predicție a mai făcut Nostradamus pentru Spania

Nostradamus a lăsat scris într-un alt verset al său că „țara va suferi mari schimbări climatice și un atac puternic, precum și dispute interne care vor diviza țara și duceți-o direct în derivă”, ceea ce înseamnă în continuare că majoritatea evenimentelor ar avea loc atât în ​​Madrid, cât și în Comunitatea Valenciană, pe lângă Insulele Canare.