Prețul succesului. Artistul Justin Bieber, dependent de droguri de la o vârstă foarte fragedă VIDEO

Prețul succesului. Artistul Justin Bieber, dependent de droguri de la o vârstă foarte fragedă VIDEO

Justin Bieber a mărturisit recent că a avut o problemă cu drogurile. Artistul a vorbit deschis despre dependența sa, care a început de la o vârstă fragedă. De curând, cântărețul de 25 de ani, care s-a însurat în 2018 cu fotomodelul Hailey Baldwin, a dezvăluit că suferă de boala Lyme, provocată de mușcăturile de căpușe.

Prețul succesului. Artistul Justin Bieber, dependent de droguri de la o vârstă foarte fragedă

Justin Bieber s-a confruntat cu dependența de droguri, încă de la vârsta de 13 ani și pare să fie prețul succesului pe care artistul originar din Canada l-a plătit. Odată ce a avut de-a face cu lumea celebrității, cântârețul s-a ales și cu această problemă.

Prețul succesului. Artistul Justin Bieber, dependent de droguri de la o vârstă foarte fragedă
Justin Bieber a mărturisit că a consumat droguri încă de la vârsta de 13 ani

În serialul său de pe YouTube, intitulat „Seasons„, a vorbit liber despre momentele mai întunecate, pe care le-a înfruntat în trecut. Starul a suferit o perioadă îndelungată din acest motiv și a dezvăluit că a fumat pentru prima dată cannabis la vârsta de 13 ani. Mai mult, a povestit că i-a fost foarte teamă că va muri din cauza drogurilor, pentru că obișnuia să se trezească și să înghită pastile, după care consuma cannabis.

Poate cea mai șocantă mărturisire a acestuia a fost că personalul angajat pentru paza și protecția starului canadian obișnuia să îi verifice pulsul, pe timpul nopții. Obiceiul era pus în practică din motive evidente, deoarece Justin Bieber consuma atât ciuperci cu efecte halucinogene, dar și ecstasy. Potrivit Digi24, în cel mai recent episod al seriei de pe YouTube, a fost precizat că starul a devenit dependent de cannabis, în adolescență.

Ce a mărturisit Justin Bieber despre consumul de droguri VIDEO

„A trecut la drogurile mai tari în timp ce se lupta cu presiunea de a fi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din lume şi a recunoscut că a consumat combinaţia sirop de tuse cu codeină alături de băuturi răcoritoare”, este menționat în serialul artistului.

La rândul său, Justin Bieber a povestit că în acea perioadă a vieții, drogurile au reprezentat o modalitate prin care putea să scape de diverse sentimente negative resimțite, din pricina celebrității.

„Eram tânăr, ca toată lumea din această industrie şi ca alţi oameni care experimentează şi fac lucruri normale în timp ce cresc. Dar experienţa mea a fost în faţa camerelor de luat vederi şi am avut un nivel diferit de expunere. Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri. (…) Oamenii nu ştiu cât de grav devenise. Era cu adevărat înfricoşător. Mă trezeam dimineaţa şi primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez (cannabis). A devenit înspăimântător.”, a povestit Justin Bieber.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI