28 apr. 2023 | 09:45

Președintele lui Al Nassr, replică savuroasă când a fost întrebat dacă regretă că l-a adus pe Cristiano Ronaldo. „Prima oară am fost înșelat când am cerut trei porții de kebab”

Sport
Președintele lui Al Nassr, replică savuroasă când a fost întrebat dacă regretă că l-a adus pe Cristiano Ronaldo. „Prima oară am fost înșelat când am cerut trei porții de kebab”
Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de plecarea din Arabia Saudită. Portughezul are oferte din Europa și SUA

Cristiano Ronaldo pare tot mai aproape de finalul aventurii din Arabia Saudită. Starul portughez nu i-a convins pe oamenii care îi oferă un contract anual de 200 de milioane de dolari pe an și ar putea pleca chiar din această vară. Președintele lui Al Nassr a fost întrebat de această situație, după ce s-a zvonit că unul dintre cei care fac presiuni pentru despărțirea de starul portughez este chiar prințul moștenitor.

Arabii regretă transferul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul ar putea pleca în această vară de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo a semnat la începutul anului un contract pe doi ani și jumătate în care ar urma să câștige o jumătate de miliard de dolari, din salariu și contracte de publicitate. Arabii nu sunt însă foarte mulțumiți de el. Atacantul de 38 de ani este foarte irascibil și s-a certat cu arbitrii, oamenii din staff și colegii de echipă, iar când fanii lui Al Hilal au scandat numele lui Lionel Messi și-a pus mâna la organele genitale.

Acest ultim incident i-a adus o plângere penală, dar și mânia prințului moștenitor al Arabiei Saudite, care a transmis că vrea rezilierea contractului. Mohammed bin Salman este foate supărat pe jucătorul care ar urma să devină ambasadorul țării, în încercarea de a obține, alături de Egipt și Grecia, organizarea Campionatului Mondial din anul 2030 și a făcut presiuni să fie dat afară. Încă din această vară.

El Futbolero scrie că Mohammed bin Salman a spus că Ronaldo este „instabil din punct de vedere emoțional”. Se pare că și președintele lui Al Nassr este convins că despărțirea de fostul atacant de la Manchester United este cea mai bună soluție.

„Am fost înșelat doar de două ori în viața mea. Prima dată a fost când am cerut trei porții de kebab și am primit doar două. A doua oară a fost cu transferul lui Cristiano Ronaldo”, ar fi spus Al-Muammar, potrivit Mundo Deportivo.

Sursa amintită susține însă că nu poate verifica autenticitatea acestei declarații, care a apărut prima oară la Arabia News 50. Se pare că totul este o invenție cu care jurnaliștii speră să grăbească plecarea celebrului fotbalist. Un lucru este cert. Goal. com scrie că președintele clubului și-a dat demisia în urmă cu puțin timp, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon, deși eforturile financiare au fost foarte mari.

Cristiano Ronaldo a marcat 11 goluri în 11 etape din campionat, dar Al Nassr se află pe locul doi la șase puncte de liderul Al Ittihad.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Google Maps simplifică viața șoferilor. Funcție nouă, extrem de utilă
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Comisia Europeană a dat ordinul pentru statele UE. România este obligată!
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro