27 apr. 2023 | 09:02

Gesturile mizerabile i-au fost fatale. Prințul moștenitor al Arabiei Saudite vrea să-l dea afară pe Cristiano Ronaldo

Sport
Gesturile mizerabile i-au fost fatale. Prințul moștenitor al Arabiei Saudite vrea să-l dea afară pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo are probleme uriașe. Prințului moștenitor al Arabiei Saudite s-a înfuriat după ce a văzut comportamentul starului portughez și vrea să-i rezilieze contractul. Mohammed bin Salman este foarte nemulțumit și de prestațiile atacantului de 38 de ani și consideră că nu merită contractul de 200 de milioane de dolari pe an.

Cristiano Ronaldo l-a scos din sărite pe prințul moștenitor al Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo își poate încheia aventura în Arabia Saudită încă din această vară. Șeicul Mohammed bin Salman este foarte nemulțumit de el și vrea să-i rezilieze contractul prin care starul portughez este plătit cu 200 de milioane de dolari pe an, până în vara anului 2025. Informația au aflat-o jurnaliștii de la „El Futbolero”, care susțin că prințul moștenitor al Arabiei Saudite a decis „să nu se mai bazeze pe un jucător care câștigă 200 de milioane de euro pe an, dar nu se ridică la nivelul așteptărilor și este instabil din punct de vedere emoțional”.

Cristiano Ronaldo a avut mai multe probleme în Arabia Saudită, dar gestul care l-a supărat pe Mohammed bin Salman a fost cel de la meciul Al Nassr – Al-Hilal 0-2, când fotbalistul portughez și-a pus mâna la organele genitale când fanii rivali au scandat numele lui Lionel Messi. Comisia de Disciplină l-a iertat, dar mulți dintre suporterii arabi și-au strigat nemulțumirea pe rețelele sociale, iar pe numele lui există chiar o plângere penală. Și nu este tot.

Portughezul s-a certat de multe ori cu adversarii, arbitrii și chiar cu colegii. Și asta în văzul lumii, pe teren. Lui Ronaldo i se reproșează și comportamentul logodnicei. Arabia Saudită are reguli stricte, dar pentru Georgina Rodriguez s-au făcut anumite concesii. Doar că frumoasa brunetă împinge lucrurile într-o direcție periculoasă cu postările de pe rețelele sociale, în care apare îmbrăcată sumar.

Șeicul Mohammed bin Salman consideră că un astfel de jucător nu poate să rămână în Arabia Saudită în condițiile în care la finalul contractului cu Al Nassr, fostul fotbalist de la Manchester United ar fi trebuit să devină ambasadorul acestei țări, în tentativa de a obține organizarea Campionatului Mondial din anul 2030, alături de Grecia și Egipt.

Presa din Portugalia scrie că Ronaldo are probleme și cu Georgina Rodriguez. Cei doi s-ar fi certat zdravăn, iar o despărțire l-ar lăsa fără 350 de milioane de euro, din averea estimată la peste un miliard. Scandalul ar fi pornit după ce fotbalistul i-ar fi cerut să nu mai posteze, pe rețelele sociale, imagini cu luxul în care se scaldă.

Echipa lui Cristiano Ronaldo este pe locul 2 în Arabia Saudită, cu 53 de puncte, trei sub liderul Al-Ittihad, care are și un meci mai puțin disputat și a fost eliminată din semifinalele Cupei Regelui.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro