Soluția stupidă găsită de președintele din Venezuela ca să rezolve problema sărăciei

Soluția stupidă găsită de președintele din Venezuela ca să rezolve problema sărăciei
Venezuela s-a confruntat cu a patra pana de curent din ultimele 3 săptămâni

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a găsit o soluție stupidă pentru a rezolva problema sărăciei. După ce statul din America de Sud a rămas pentru a patra oară în beznă în ultimele 3 săptămâni, Maduro a îndemnat cetățenii să se roage pentru ca țara să își revină.

Sistemul de electricitate din Venezuela a fost afectat, miercuri, pentru a patra oară în 3 săptămâni, lăsând 12 din cele 23 de state în beznă și adâncind și mai mult criza cu care se confruntă țara. Multe orașe încă nu și-au revenit complet după alte două pene de curent care au avut loc luni. Guvernul s-a văzut nevoit să închidă școlile, companiile nu și-au mai putut desfășura activitatea, iar cel mai mare aeroport din țară nu a mai fost alimentat cu energie electrică.

Locuitorii din Venezuela au ieșit din nou pe străzile orașelor, nemulțumiți de sărăcia cruntă cu care se confruntă. Ei sunt de părere că penele de curent sunt cauza multor ani de corupție la nivel înalt, care a dus la prăbușirea infrastructurii, însă părerea lor nu este împărtășită și de Nicolas Maduro.

Soluția președintelui din Venezuela pentru problema sărăciei este rugăciunea

Nicolas Maduro a declarat că Venezuela a rămas din nou în beznă din cauză că mai mulți „lunetiști au țintit și distrus părți cheie din infrastuctura energetică.” Lunetiștii ar fi de fapt „mercenari trimiși de simpatizanții de dreapta care vor să pună la cale o lovitură de stat.”

Opinia cetățenilor din Venezuela este împărtășită de experți, care susțin că penele de curent care au lovit țara în ultima vreme și care au venit după o pană de electricitate care a durat 6 zile sunt consecința corupției politicienilor și a lipsei de investiții.

În aceste condiții, singura soluție pe care a găsit-o președintele Venezuelei pentru ca țara să își revină a fost să îi îndemne pe cetățeni să se roage. În cadrul unui discurs televizat, care nu a putut fi urmărit de un număr foarte mare de persoane din cauza penei de curent, Maduro a făcut apel la „maximă unire, maximă spiritualitate și rezistență creștină.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI