Premonițiile sumbre ale lui Florin Călinescu despre ceea ce urmează. “Vin vremuri apocaliptice”

Premonițiile sumbre ale lui Florin Călinescu despre ceea ce urmează. “Vin vremuri apocaliptice”
Premonițiile sumbre ale lui Florin Călinescu despre ceea ce urmează

Florin Călinescu a făcut un LIVE pe Facebook unde a comentat pe larg despre pandemia de COVID-19. Este prima adresare către public de când, la nivel global, suntem mai fragili. Premonițiile sale sunt sumbre.

Premonițiile lui Florin Călinescu despre ceea ce urmează

Florin Călinescu a ales să se adreseze publicului pentru prima dată de când a izbucnit pandemia de COVID-19 pe 12 aprilie, de Florii, când a fost ziua lui de nume. Actorul a avut o intervenție pe pagina sa de Facebook de aproximativ 40 de minute, care a avut un succes răsunător, căci nu mai puțin de 1,8 milioane de persoane l-au urmărit. Acesta a comentat pe larg despre momentul când lumea pe care o știam s-a schimbat profund.

Călinescu a atins subiecte precum exporturile de lemne din pădurile patriei, cei care ne conduc, dar și criza de COVID-19 care s-a abătut și asupra noastră. Mai mult, a venit și cu o concluzie: toată situația a fost pusă la cale de marile puteri. Actorul susține că, de fapt, este vorba despre un război nevăzut, armele fiind de această dată virușii.

Despre biserică și Dumnezeu, în aceste vremuri

Totodată, Călinescu a abordat și subiectul ”credință” alături de ”biserică”, mulți îndoindu-se de puterea lui Dumnezeu deodată ce a lăsat această boală să se petreacă, să plece din China, apoi să înconjoare tot globul. Juratul de la PRO TV este de părere că El nu are nicio legătură cu ceea ce trăim acum. Cât despre faptul că până și bisericile sunt închise, deși sunt cunoscute ca fiind casa Domnului, ceea ce a înfuriat mulți enoriași, Călinescu a dat și un sfat.

„Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia”, a spus Florin Călinescu.