Premiul cel mare de la Vocea României. Ce valoare are și ce sponsor nou îl oferă

Premiul cel mare de la Vocea României. Ce valoare are și ce sponsor nou îl oferă
Premiu cel mare de la Vocea Romaniei. Ce valoare are si ce sponsor noi il ofera

Vocea României revine pe micile ecrane, spre bucuria telespectatorilor. Sezonul 10 va debuta la PRO TV, în toamna anului 2022. Show-ul de talente aduce multe surprize inedite fanilor. Theo Rose și Denis de la The Motans se alătură juriului. Cât valorează marele premiu de la Vocea României pus la bătaie în acest sezon.

CEC Bank, sponsorul principal de la Vocea României sezonul 10

Vocea României sezonul 10 va avea premiera în toamna acestui an, la PRO TV. În 2021, cea mai bună voce a românilor va primi marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

Potrivit celor de la Pagina de Media, în acest sezon, principalul sponsor al emisiunii va fi CEC Bank, o instituție financiară cu tradiție în România.

„Credem că vocea românilor este una dintre cele mai importante valori de promovat. Ne bucurăm că putem fi parte dintr-un proiect care susţine şi ajută la descoperirea, cultivarea şi perfecţionarea vocilor românilor.

Pentru noi, asocierea cu Vocea României este un pas firesc în evoluţia brandului. Se simte acum mai mult ca oricând nevoia unei experienţe de brand captivante, diferenţiatoare şi personală în fiecare punct de contact cu clientul.”, a declarat Alexandra Frunză, Identity & Communication Director, pentru sursa citată.

De asemenea, Felicia Toma, executive producer al emisiunii Vocea României, este încântată de parteneriatul show-ului de la PRO TV cu banca românească, realizat prin agenţiile United Media Services şi Dentsu Romania.

„De-a lungul anilor, pe scena de la Vocea României au urcat oameni cu voci remarcabile. Acum, în sezonul 10, căutăm o nouă voce care să ajungă la inimile telespectatorilor şi care să câştige trofeul Vocea României 2022 şi marele premiu, în valoare de 100.000 euro, oferit de CEC Bank”.

Theo Rose și Denis de la The Motans, noii jurați de la Vocea României

Vocea României sezonul 10 aduce surprize inedite pentru fanii emisiunii. După ce s-a aflat vestea că Tudor Chirilă revine să-și ocupe scaunul de jurat, alături de Irina Rimes și Smiley, două nume mari din industria muzicală își vor face debutul ca mentori la Vocea României.

Theo Rose și Denis Roabeș, solistul de la The Motans, sunt cei doi noi antrenori de la Vocea României. Frumoasa artistă va împărți scaunul cu Smiley, iar cei doi vor fi o echipă de mentori în acest sezon.

Theo Rose: Mi-am asigurat locul la Vocea României. O să mă lupt ca o leoaica pentru ei. Uite ce frumușel e Smiley de când s-a tuns.

Smiley: Facem o echipa nouă, e o premieră pentru Vocea României, o echipă de antrenori, e prima data când fac și eu asta. Ne-am gândit că e nevoie de un suflu nou, o voce din generația nouă. Theo e una din vocile cele mai importante din generația care urmează.

Denis de la The Motans: E cu emoții, sper că sunt doar constructive și abia aștept să văd primul concurent. Să aibă capacitatea de a transmite un mesaj, vibe, emoție.

Pentru mine scopul principal este de a da curaj. Nu știu ce m-ar putea face să plâng, rămâne de văzut. Nu e atât o provocare, cât o misiune. Am venit aici sa ajut oamenii, cu toata inima, cu tot sufletul.”, a declarat Denis Roabeș la PRO TV.