Premiu uriaș pus în joc de Loteria Română, în noaptea de Revelion. Ce pot câștiga românii

Premiu uriaș pus în joc de Loteria Română, în noaptea de Revelion. Ce pot câștiga românii

Loteria Româna a anunțat premii semnificative, pentru extragerile din noaptea de Revelion. Se pot câștiga premii substanțiale, iar românii pot completa un bilet cu numerele pe care le consideră norocoase, până la data de 31 decembrie 2019. Dacă înainte de Crăciun au fost suplimentate și principalele categorii de joc, și pentru extagerea specială de Revelion vor fi puse la bătaie sume uriașe. Loteria Română a suplimentat fondul de câștig al categoriei I cu câte o sută de mii de lei, la Loto 6/49, iar cu alți 50 de mii de lei categoria Joker.

La extragerea de pe 22 decembrie, înainte de Crăciun au fost puse în joc premii semnificative, în toate categoriile. Românii care au avut un bilet completat au putut să verifice în seara de duminică dacă se numără printre norocoșii din acestă tură sau dacă vor mai trebui să aștepte până la cele de Revelion.

Premiu uriaș pus în joc de Loteria Română, în noaptea de Revelion. Ce pot câștiga românii

În cadrul extragerilor din această seară, de pe România TV, Alexandru Croitoru, directorul general al Loteriei Române a anunțat că sunt puse iarăși sume mari în joc, pentru întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă. La fel, românii care își vor încerca norocul cu numerele pe care le consideră potențial câștigătoare vor putea observa în luna decembrie că biletele au un aspect de sărbătoare. Au fost decorate cu imagini cu brazi și Moș Crăciun, în spiritul acestui sezon magic.

Premiu uriaș pus în joc de Loteria Română, în noaptea de Revelion. Ce pot câștiga românii
Românii pot pune mâna pe premii substanțiale în noaptea dintre ani

„Un bilanţ scurt al anului 2019 arată că în primele 11 luni Loteria a acordat 5,74 de milioane de câștiguri, ce depășesc o valoare totală de 204 milioane de euro. Este un lucru ce ne bucură . Aceşti bani au ajuns la jucătorii noștri. Asta înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine şi că au ajuns premii cu o valoare atractivă la oameni”, a susținut directorul general al Loteriei, potrivit știripesurse.ro.

Tragerea specială de Revelion va fi și cea care va marca finalul lui 2019. Loteria Română mai pune în joc și două autoturisme, fiind vorba despre lozul anului nou, iar mașinile vor fi extrase în direct.

„Vor fi două trageri de Loto 6 din 49, două trageri de Joker, două trageri Loto cu 5 din 40, cu premii super-importante puse în joc. La 6 din 49 numai suplimentarea fondului de câştiguri al categoriei I este de 500.000 de lei, astfel că în cazul în care nu se câștigă astăzi se va ajunge la un 4,8, 4,9 milioane de euro, un premiu fabulos pentru clienţii noştri”, a mai completat Alexandru Croitoru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI