Cine sunt românii care au câștigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

Cine sunt românii care au câștigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei
O familie de români a câștigat la Loteria Spaniolă.

A dat norocul peste o famile de românia stabiliți în Spania, în provincia Bizkaia din Țara Bascilor. Anton Isac și soția sa, Mariana nu și-au imaginat vreodată că ar putea fi fericiții câștigători ai unui asemenea premiu.

Familia norocoasă de români din Spania

O familie de români stabilită în Spania este fericita câștigătoare a unui premiu cu o valoare 1,5 milioane de euro. Loteria Națională i-a premiat pe acești norocoși posesori ai biletelor câștigătoare cu 1,5 milioane de euro. În urmă cu șapte ani, soții Isac au preluat unitatea hotelieră Oregi, pensiune și restaurant, în popularul cartier Abadiñarra din Matiena. De atunci, s-au abonat la un număr la loterie: 56718. În fiecare săptămână, soții Isac pun în vânzare 25 de bilete la loterie, toate legate de acest număr, transmite realitatea.net.

Conform sistemului de joc iberic, se pun în vânzare „zecimi” (décimos), adică fracții ale unui bilet, iar în cazul în care numărul iese câștigător, premiul se împarte la toți cei care au cumpărat.

Anton Isac și soția sa, Mariana, fericiții câștigători ai loteriei spaniole. Foto: realitateatv.net.
Anton Isac și soția sa, Mariana, fericiții câștigători ai loteriei spaniole. Foto: realitateatv.net.

“Îmi pare foarte rău că nu am putut distribui restul biletelor printre clienți”, a declarat Anton Isac pentru ”El Correo”. Cele 25 de bilete valorau 1,5 milioane de euro, 60.000 de euro pentru fiecare bilet. Din păcate, zece bilete au fost date înapoi. „Sunt foarte trist să mă gândesc la cele zece zecimi pe care a trebuit să le restituim pentru că nu le-am vândut. Este pentru prima dată când ni se întâmplă ».

Familia Isac se bucură de cei 60.000 de euro, la fel ca toți ceilalți care au cumpărat de la ei biletele câștigătoare. Cei 60.000 de euro, din care trebuie scăzuți cei 8.000 de euro pe care îi ia Trezoreria, „ne vor ajuta să plătim ipoteca pe apartamentul pe care l-am cumpărat acum trei ani și să cumpărăm o mașină pentru fiul nostru. Vom munci în continuare, aici muncim mult, chiar șaisprezece ore pe zi”, a declarat Mariana.

Urmăriți Playtech.ro și pe