Prăjitura genială din doar 3 ingrediente. Gustul ei divin îți va da dependență VIDEO

Prăjitura genială din doar 3 ingrediente. Gustul ei divin îți va da dependență VIDEO
Cea mai simplă prăjitură. Îți trebuie doar 3 ingrediente

Poate că de multe ori ți-ai dorit să pregătești un desert, dar când ai aruncat un ochi la lista de ingrediente uriașă te-ai lăsat păgubaș. În ajutorul tău vine una dintre cele mai simple rețete ce îți va da dependență. Există o prăjitură ce se face din doar 3 produse și îi va mulțumi atât pe cei mari, cât și pe cei mici.

Cea mai bună prăjitură. Îți trebuie doar 3 ingrediente

Cheesecake-ul japonez sau tortul de brânză este un desert extrem de apreciat, mai ales pentru că timpul de preparare este unul foarte scurt. Poate că de multe ori ai gustat această rețetă gustoasă la restaurant și te-ai întrebat cum poți să o servești și acasă alături de cei dragi. Află că trebuie respectați doar câțiva pași extremi de ușori pentru a te bucura de un desert pe care îl fac bucătarii cu experiență.

O să ai nevoie de 4 ouă, 250 de grame de cremă de brânză și 400 de grame de lapte condensat. Începe prin a separa albușurile de gălbenușuri și mixează conținutul din ambele boluri până obții o spumă în unul și un amestec omogen în celălalt. Adaugă apoi laptele crema de brânză în gălbenușurile amestecate și continuă să te folosești de un mixer pentru a obține o cremă.

Imediat după, pune și laptele condensat și continuă să mixezi totul pentru ca ingredientele să se îmbine. Amestecă în continuare și cu o spatulă după ce ai folosit mixerul și adaugă spuma folosită din albușuri încet pentru a incorpora cât mai bine noul ingredient. După ce ai terminat bolul în care ai pus albușurile și ai obținut o cremă consistentă, pregătește o cratiță ovală pe care să o înfășori în folie de aluminiu.

Cum reușești să faci un desert excepțional. Cea mai simplă rețetă

Adaugă crema în cratiță și pune totul într-un vas cu apă fierbinte. Apoi, scoate totul și pune oala în cuptor pentru 45-50 de minute la 180 de grade. După ce este gata și s-a copt, prăjitura poate să fie ornată cu zahăr pudră sau fel și fel de bunătățuri pentru a ajusta rețeta la propriul gust.

Bineînțeles, te poți folosi și de puțin ajutor din partea celor mici. Desertul merge foarte bine cu dulceață, astfel că lasă-i să aleagă gustul pe care și-l doresc și te vor ruga să le mai dai o porție. De această dată nu trebuie să îți mai faci griji, căci prăjitura se face foarte repede și este extrem de gustoasă, iar ingredientele nu sunt multe.