Nimic mai ușor ca prăjitura Fanta. Desertul necesită foarte puțin efort, puțin timp de pregătire, ceva mai multă răbdare și la fel de mult suc de portocale.
Zdrobește biscuiții digestivi punându-i fie într-o pungă unde îi presezi cu mâna, fie într-un prosop de bucătărie unde îi presezi cu ajutorul unui făcăleț. Toarnă peste ei untul topit, apoi pune-i într-o formă de tort, cel mai bine una cu inel detașabil. Dă blatul la rece preț de cel puțin două ore.
Între timp, amestecă timp de cinci minute la viteză medie brânza de vaci bine scursă cu frișca și zahărul, pe urmă toarnă esența de vanilie și adaugă untul la temperatura camerei.
Întinde crema peste blat, niveleaz-o și pune-o în frigider. Prepară budinca după instrucțiunile de pe ambalaj și în loc de lapte adaugă suc de portocale. Toarnă glazura peste prăjitură și dă-o la rece. E recomandat să o ții acolo peste noapte.
Pune în vasul mixerului gălbenușurile, zahărul și laptele rece, 50 din cei 500 ml. Amestecă până ce lichidul devine spumos. Acum poți adăuga și amidonul sau făina. Continuă să amesteci. În paralel, pune la încălzit restul de lapte, până ce ajunge aproape de fierbere. Toarnă treptat laptele fiert peste amestecul de ouă cu zahăr și amidon, amestecând lent.
Pune totul înapoi în oala în care ai încălzit laptele și lasă la foc mediu. Amestecă în ea constant. Trage oala de pe foc atunci când consideri că a ajuns la consistența dorită și las-o 10 minute la răcoare. Adaugă în ea bucăți de ciocolată.