Poze în fața oglinzii, virale: de ce i le-a trimis fiicei sale și ce s-a întâmplat după

de: Puiu Alexandru
23 12. 2019

Imaginile cu un bărbat în fața oglinzii, îmbrăcat în haine diferite, au devenit virale, după ce au fost partajate de fiica sa. Motivul este înduioșător.

În momentul în care ești un tată singur, încerci să ai o relație cât se poate de bună cu fiicele tale. Asta înseamnă că atunci când acestea ajung la maturitate, s-ar putea să le ceri sfaturi vestimentare. Dacă ai fost singur de mai mulți ani, s-ar putea să te bazezi pe ajutorul lor la o eventuală întâlnire. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Jeff Saville, tatăl singur a patru fete din Statele Unite ale Americii.

În timp ce se pregătea pentru o întâlnire, a început să aibă emoții legate de alegerile vestimentare. Încercând să-și facă viața mai ușoară, i-a scris fiicei sale de 19 ani, Carli, atașându-i niște selfie-uri în fața oglinzii.

După cum se poate vedea în imaginea de intro, Jeff Saville gravita între o cămașă largă de culoare albă scoasă din pantaloni și o cămașă albastră baăgată în pantaloni, mânecă scurtă versus mânecă lungă. Fiica lui l-a sfătuit să opteze pentru varianta cu cămașa cu mâneci lungi. Tot atunci, a postat schimbul de replici împreună cu imaginile respective.

Fotografiile au devenit virale, înainte ca bărbatului să-i tragă țapă femeia cu care urma să se întâlnească. ”Viața cu un tată singur, cerându-mi sfaturi legate de îmbrăcăminte. Inima mea <3”, a postat tânăra pe Twitter. În scurt timp, imaginile au adunat 6,1 mii de retweet-uri și 169.000 de like-uri.

Reacțiile nu au întârziat să apară, multe dintre ele de la bărbați. ”El este tatăl singur de pe Twitter acum, protejează-l cu orice preț. Aceasta este fața unui om care merită un pic de fericire. Să treci printr-un asemenea efort și să nu-ți fie frică să ceri un sfat. Când o să cresc mare, vreau să fiu ca el.”, a scris cineva.

Cele mai drăguțe au fost însă postările de la domnișoare care sperau ca mama lor să înceapă o relație cu tatăl singur. Acestea au fost destul de multe. Proprietarul unui restaurant din zonă i-a promis că-i oferă cina gratuit, dacă vine cu cineva la întâlnire.