Poze din apartamentul Danielei Gyorfi. Artista l-a mobilat cu mult bun gust FOTO

Poze din apartamentul Danielei Gyorfi. Artista l-a mobilat cu mult bun gust FOTO
Cum arată apartamentul Danielei Gyorfi?

Danielei Gyorfi este una din cele mai iubite cântărețe de manele și muzică de petrecere. Celebra solistă este foarte apreciată de fani pentru felul transparent în care apare pe micile ecrane, dar și în mediul online. Iată că acum a împărtășit cu cei care o urmăresc și câteva fotografii din apartamentul pe care îl numește acasă. Blondina s-a străduit să îl facă extrem de cochet și potrivit pentru nevoile fiecărui membru din familie. Cum arată locuința vedetei?

Cum arată apartamentul Danielei Gyorfi: imagini din locuința sa de lux

Daniela Gyorfi, soțul și fiica lor locuiesc într-un apartament de lux. Cu toate că acum se bucură de haine scumpe și diverse plăceri pe care și le poate permite la orice oră, blondina nu uită că a simțit puternic vremurile grele: „La 20 de ani, cântam într-un restaurant, ca să duc mâncare acasă, la mama!”.

Familia ei a reușit să facă un pas important și s-a mutat în noua locuință pe care o numesc acasă. Mai exact, este vorba despre un imobil aproape de Otopeni, foarte spațios și pe care și l-au dorit enorm cu toții.

Mulți dintre fani au rămas surprinși de locația aleasă, dar Daniela susține că nu o deranjează zgomotul avioanelor și nici nu îi este frică de zbor.

,,Ne-am mutat deja, da, aproape de Otopeni, într-un apartament spațios. Mă bucur că, după ceva timp, am făcut acest pas. La sfârșitul lunii ne vine și mobila de bucătărie. Ne simțim bine, avem paturi.

Dacă avem paturi, avem tot… Nu mă deranjează zgomotul avioanelor și nici nu mi-e frică de zbor, avionul este unul dintre cele mai sigure mijloace de transport. Mai însă emoții cu turbulențele, spre Spania”, a detaliat ea, pentru ego.ro.

,,Mergem peste tot ca soție și soț, chiar dacă nu suntem căsătoriți”

De asemenea, solista a răspuns și unor întrebări despre bugetul familiei. Multe dintre proaspetele familii de azi abordează metoda americană când vine vorba de bani.

Mai exact, este vorba despre patru conturi: unul personal al ei, unul personal al lui, unul pentru economii și unul pentru plățile zilnice și diverse cheltuieli.

Iată că vedeta preferă metoda clasică: totul la comun! Cu toate că nu sunt căsătoriți, ea și tatăl fiicei sale au hotărât deja de ani buni să împartă totul.

,,Clar avem bugetul la comun, mergem peste tot ca soție și soț, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Când cumpărăm ceva este al nostru, asta este cel mai important”, a mai declarat Daniela Gyorfi.