Poza șocantă cu Gabriel Cotabiță de la mare. Cum a fost surprins acum, în timpul unui concert pe litoral

Poza șocantă cu Gabriel Cotabiță de la mare. Cum a fost surprins acum, în timpul unui concert pe litoral
Cotabiță, apariție șocantă la un concert de la malul mării

Apariția șocantă a lui Gabriel Cotabiță la un concert de pe litoral. Cum s-a prezentat cunoscutul artist în fața fanilor săi și de ce a uimit pe toată lumea?

Apariția șocantă a lui Gabriel Cotabiță. Ce detaliu au observat fanii în timpul unui concert la mare

Anii trec, iar problemele parcă au încetat să apară pentru cunoscutul artist. Cu toate că nu mai indică o stare de sănătate precară ca în trecut, fanii săi sunt îngrijorați de imaginea solistului care s-a degradat, susțin aceștia. Cei care au venit să-l asculte la recentul concert susținut pe litoral au dat față-n față cu apariția total schimbată a acestuia – vizibil mai împlinit cu câteva kilograme, pletele mai lungi și răsfirate de-a lungul creștetului și până și vocea dându-l de gol că și-a ieșit puțin în formă.

Vedeta abia mai atinge acutele din piesele pe care deunăzi le cânta fără nicio problemă, iar lungimea notelor pe care a abordat-o indică și ea o potihnire, apelând la un astfel de artificiu pentru a se așeza pe sunete, din cauza nesiguranței glasului său.

Gabriel Cotabiță, apariție șocantă la un concert organizat la malul mării
Gabriel Cotabiță, apariție șocantă la un concert organizat la malul mării

S-a recuperat în totalitate

Cu toate astea, în ciuda a celor 64 de ani pe care îi are, continuă să-și facă datoria față de public. Amintim că acesta a șocat o țară întreagă și a sfidat până și medicii în anul 2015 atunci când și-a revenit după ce a stat o lună de zile în comă, în urma unui teribil accident vascular.

Cu o ambiție impresionantă, solistul a învățat din nou să meargă, să vorbească, iar ulterior și-a reluat și activitatea. La 5 ani de la accident, acesta se bucură de o soție tânără și care îl susține necondiționat, de cele 3 fiice ale sale și de concertele care nici în pademie nu s-au făcut nevăzute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI