Poza inedită cu Emil Boc și Florin Cîțu, la Electric Castle, care a stârnit amuzamentul pe social media

Poza inedită cu Emil Boc și Florin Cîțu, la Electric Castle, care a stârnit amuzamentul pe social media
Poza inedită cu Emil Boc și Florin Cîțu, la Electric Castle, care a stârnit amuzamentul pe social media

Premierul Florin Cîțu a fost prezent la festivalul Electric Castle, care are loc în această perioadă în Cluj-Napoca. Acesta a fost însoțit și de Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc și Florin Cîțu, la Electric Castle

În cursul serii de vineri, prima zi a festivalului Electric Castle, a fost prezent și premierul Florin Cîțu, alături de edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Premierul a spus de mai multe ori că că vrea să participe la două festivaluri clujene, Untold și Electric Castle. Cele două evenimente atrag anual sute de mii de participanți.

Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a declarat premierul pentru Pro TV.

Premierul a fost însoțit de Emil Boc și de mai mulți prieteni.

„Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă”, a scris Boc pe Instagram.

Electric Castle se va desfășura în perioada 6 și 15 august în peste 20 de locuri din Cluj-Napoca și Bonțida. În total 250 de artiști au confirmat că vin din 23 de țări, de pe trei continente.

Unul dintre cele mai mari festivaluri din România

După un an de pauză, Electric Castle a revenit la Cluj. Peste 10.000 de oameni vor participa la eveniment, iar organizatorii promit o experiență de neuitat. În așteptarea artiștilor din cele 23 de țări, petrecăreții și-au făcut încălzirea în curtea Castelului Banffy.

„Am venit să ne distrăm, să ascultăm muzică și să dansăm”.

„Îmi place mult, vin de la prima ediție”, spun participanții la eveniment.

Organizatorii s-au asigurat ca festivalul să se desfășoare în condiții de siguranță. Pentru a intra, pe lângă bilet, trebuie să aveți și dovada vaccinării, dar și un test negativ PCR sau dovada că ați trecut prin boală.

De asemenea, pe lângă o serie de concerte, au fost organizate și spații de recreere. Participanții pot juca volei, se pot odihni în aer liber în hamace, apoi pot merge la concursul de alergat în saci. Cu toate acestea, părerea medicilor este că totul trebuie făcut cu limite.

 „Orice exces duce la ceva rău. Și dacă bem multă apă ni se face rău”, spune un medic de la Serviciul de Ambulanță Cluj.

Petrecerea va ține tot weekend-ul la Bonțida. Începând de luni, distracția se va muta în Cluj, până pe 15 august. Între timp, pe scena celebrului festival vor urca peste 200 de artiști, din peste 20 de țări.