09 aug. 2022 | 11:42

Povestea pe care Gigi Becali o ține ascunsă de ochii lumii. Cine este soția patronului FCSB. „Bărbatul este Dumnezeul femeii”

Sport
Povestea pe care Gigi Becali o ține ascunsă de ochii lumii. Cine este soția patronului FCSB. „Bărbatul este Dumnezeul femeii”

Gigi Becali este un personaj căruia îi plac foarte tare aparițiile la televiziune. Vorbește despre fotbal, religie, afaceri, politică, se implică în polemici, dar discută foarte puțin despre soția și fetele lui. Într-una dintre aparițiile din media, în care a trecut de această barieră, a dezvăluit că soția lui, Luminița, îi este verișoară de gradul trei.

Gigi Becali și Luminița: căsătoria aranjată și gradul de rudenie

Gigi Becali este un familist convins. Merge în fiecare duminică la biserică, face călătorii la Muntele Athos și spune mereu că, pentru el, familia este sfântă. Vorbește destul de puțin despre Luminița, soția lui, o prezență discretă care impresionează la fiecare apariție prin simplitate, eleganță și zâmbetul sincer.

S-au cunoscut în anul 1984. Luminița avea 14 ani atunci, iar actualul patron al FCSB împlinise 26 de ani. Legătura a fost stabilită de familiile celor doi, după un obicei care încă se păstrează la machidoni, iar zece ani mai târziu s-au căsătorit.

„Bunicii noştrii au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a dezvăluit Gigi Becali într-unul dintre puținele momente în care a vorbit despre consoartă.

Regulile bisericii ortodoxe nu interzic căsătoriile între veri de gradul 3

Sigur că mulți s-au întrebat dacă este posibilă o căsătorie între rude. Regulile bisericii ortodoxe nu interzic acest lucru. Conform doxologia.ro, verii de gradul 3 reprezintă gradul VIII de rudenie și, drept urmare, primesc permisiunea din partea bisericii ortodoxe de a se căsători:

„Rudenii de sânge în linie colaterală, care se opresc de la căsătorie până la al şaptelea grad, inclusiv. Fraţii de o mamă sunt de gradul II de rudenie; verii primari sunt de gradul IV de rudenie; verii al doilea sunt în gradul VI de rudenie şi nu se pot căsătorii unii cu alţii; verii al treilea sunt în gradul VIII de rudenie şi aceştia au voie să se căsătorească între ei.

Fraţii şi verii de tată vitreg sau mamă vitregă, nu se pot căsători între ei tot până la gradul VII inclusiv. În cazuri de nedumerire se cere sfatul şi dezlegarea episcopului locului”, se arată pe site-ul doxologia.ro.

Jurnaliștii care au reușit să afle mai multe despre relația celor doi scriu că Luminița Becali este „o femeie de casă”, care s-a implicat foarte mult în creșterea celor trei fiice.

„La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des. Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor”, spunea Gigi Becali despre soția sa, potrivit evz.ro.

Teodora Becali are 26 de ani și este fata cea mare a patronului FCSB. A studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor, iar împreună cu soțul ei a început mai multe proiecte profitabile în imobiliare și turism. Dumitru Dragomir s-a plâns că îi face concurență pentru că ridică un complex rezidențial chiar lângă al lui.

Alexandra Becali are 25 de ani și este foarte activă pe rețelele sociale, iar din fotografiile pe care le postează se vede că îi plac vacanțele, hainele scumpe și mașinile de lux.

Cristina Becali are 20 de ani și este pasionată de fotbal. Nu-i place să se scrie despre ea, așa că evită evenimentele mondene.

Conform ultimului top Capital, Gigi Becali are o avere de aproape 425 de milioane de euro și se află pe locul 14 în clasamentul celor mai bogați români.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro