Povestea lui Lucifer, criminalul care a decapitat 48 de deținuți: “Nu am niciun regret”

Lucifer, cel mai feroce criminal din închisorile brazilienen

Poveștile cu cei mai periculoși criminali din închisorile braziliene sunt o realitate. O demonstrează și cazul ”Lucifer”, un tânăr încarcerat într-o închisoare de securitate maximă din Brazilia.

Lucifer, spaima pușcăriașilor

Presa braziliană vorbește despre un prizonier care a ucis patruzeci și opt colegi deținuți, decapitând și dezmembrând mai multe victime.

Crimele au avut loc de când a fost închis pentru furt când era adolescent. Lucifer a spus că nu „regretă” nimic din ceea ce a făcut.

Lucifer, sau Marcos Paulo da Silva, în vârstă de 42 de ani, a fost încarcerat pentru prima dată pentru furturi mici în 1995.

Se spune că a ucis cinci deținuți în închisoarea Serra Azul din Sao Paulo în 2011. Acum, el se confruntă cu o condamnare la moarte după gratii, după ce a înfăptuit mai multe crime, ceea ce i-au adus și mai multe condamnări.

Lucifer, prizonierul de care se tem toți infractorii
Lucifer riscă pedeapsa cu moartea

Ucigaș în serie, poreclit Lucifer, a fost acuzat că a ucis alți 48 de deținuți în cei 25 de ani din spatele gratiilor din Brazilia.

Într-un caz, se spune că a ucis cinci deținuți dintr-o dată în închisoarea Serra Azul din Sao Paulo în 2011. Oficialii spun că ar fi fost unul dintre cele mai sângeroase atacuri de până acum.

”Nu regret că am ucis toți acești oameni”

Lucifer se pare că nu regretă toate crimele săvârșite, după cum i-ar fi declarat unui judecător. Acesta și-a justificat acțiunile spunând că:

”Nu regret că am ucis toți acești oameni. Au fost violatori și hoți care au profitat de alți deținuți și i-au jefuit”.

În timp ce a fost acuzat oficial de comiterea a șase crime și de ordonarea uciderii altor două persoane, el i-a spus judecătorului că a ucis până la 48 de persoane în închisorile de stat.

Psihologii spun că decizia sa de a-i ucide a început în închisoare, cu toate că nu a comis niciodată crime în exterior.

Istoria sa uimitoare a fost dezvăluită într-un raport recent al firmei online braziliene UOL. Dezvăluirile au fost apoi preluate de ziarele din America de Sud, precum și din Portugalia.

El a fost descris ca liderul unei bande de asasini creați cu misiunea de a ucide membri ai PCC. PCC este una dintre cele mai importante bande de pușcăriași din Brazilia.

Despre bandă se spune că a fost formată de deținuți ca un grup de auto-protecție în sistemul brutal al închisorilor din țară.

Da Silva a schimbat loialitățile și s-a întors împotriva PCC după ce s-a alăturat bandei, pe vremea când avea 19 ani, după prima sa condamnare ca adolescen, după care a renunțat la grup. Lucifer a început să se concentreze doar pe capitalism, profit și a abandonat lupta în favoarea populației închisorii.

Gărzile închisorii au declarat că este doar o „chestiune de timp” înainte ca da Silva, acoperit de tatuaje care includ cranii, diavoli și o zvastică, să omoare din nou, după ce este transferat într-o nouă închisoare.

Da Silva are, de asemenea, sintagma „Lucifer, protectorul meu” tatuată pe corp, spune presa braziliană, dându-i porecla satanică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI