Povestea de dragoste de care jurnaliștii spanioli vorbesc în șoaptă. Pablo Gavi, unul dintre cei mai talentați jucători din națională, are o relație cu fiica Regelui Felipe – FOTO

Povestea de dragoste de care jurnaliștii spanioli vorbesc în șoaptă. Pablo Gavi, unul dintre cei mai talentați jucători din națională, are o relație cu fiica Regelui Felipe - FOTO

Colegii din naționala Spaniei îi spun deja „Micul Prinț” lui Pablo Gavi. Jucătorul de 18 ani de la FC Barcelona se iubește cu fiica Regelui Spaniei, Felipe. Jurnaliștii de la AS spun că relația dintre cei doi este foarte serioasă, deși amândoi sunt foarte tineri.

Pablo Gavi are o relație cu moștenitoarea tronului Spaniei, fiica regelui Felipe al Spaniei

Pablo Gavi, puștiul minune de la FC Barcelona are o poveste de succes și în dragoste. Fotbalistul de doar 18 ani este iubitul Prințesei de Asturia, moștenitoarea tronului Spaniei, fiica regelui Felipe al Spaniei. Jurnaliștii de la AS au fost cei care au dezvăluit că Pablo Gavi și Leonor de Todos los Santos de Borbón Ortiz sunt împreună, iar vestea a ajuns și în vestiarul echipei naționale. De altfel colegii din reprezentativa iberică îi spun deja „Micul Prinț”, aluzie la această povestea de dragoste. Sursa citată mai scrie că relația dintre cei doi este susținută de Casa Regală.

Regele Spaniei, întâlnire cu Gavi la Campionatul Mondial de Fotbal

Spania s-a calificat în optimile Campionatului Mondial de Fotbal, iar după primul meci de la acest turneu, 7-0 cu Costa Rica, în vestiarul echipei a intrat un personaj surpriză: Regele Spaniei a venit să-i felicite pe jucători și le-a spus că nu a văzut nicio greșeală. Selecționerul Luis Enrique l-a contrazis amical și a transmis că el a văzut câteva erori. Jurnaliștii au surprins momentul în care Gavi s-a prezentat în fața Regelui Felipe. Cei doi s-au salutat amical și și-au zâmbit, iar întâlnirea dintre ei nu a părut foarte protocolară.

 

Pablo Gavi a fost titular în acest meci și a semnat și un gol devenind al treilea cel mai tânăr marcator din istoria Campionatului Mondial. A înscris când avea 18 și 110 zile și este depășit în acest top de Pele, care a înscris la vârsta de 17 ani și 239 de zile la Cupa Mondială din 1958 contra Țării Galilor, și de mexicanul Manuel Rosas, care a marcat la 18 ani și 93 de zile, la chiar prima ediție a acestei competiții, cea din 1930, în fața Argentinei.

Urmăriți Playtech.ro și pe