Povestea bărbatului care a trăit în anul 3906. Ce previziuni crunte despre viitor are: câte milioane de oameni vor muri pe Marte

Povestea bărbatului care a trăit în anul 3906. Ce previziuni crunte despre viitor are: câte milioane de oameni vor muri pe Marte
Previziuni făcute de bărbatul care a trăit în 3906. Ce a transmis

Un bărbat a susținut că a ajuns în anul 3906 în momentul în care a intrat în comă. Acesta a explicat faptul că a putut să călătorească în timp și a descoperit tot ce o să se întâmple în viitor. El a făcut mai multe previziuni cu privire la omenire, iar unele sunt crunte.

Ce previziuni a făcut bărbatul care a trăit în anul 3906

Paul Amadeus Dienach, un profesor elvețian-austriac, a stat în comă timp de aproximativ un an din cauza problemelor de sănătate în 1921. Acesta a susținut că în perioada respectivă, conștiința lui a călătorit în viitor și a intrat în corpul unui alt om, care trăia în anul 3906 d.Hr.

Acesta s-a trezit din comă în 1992, însă a fost uimit de ce a putut să afle despre ce o să se întâmple în viitor. Bărbatul s-a hotărât să scrie un jurnal, chiar dacă nu era poet sau autor, însă simțea că era nevoie să explice totul despre experiența lui fabuloasă. El nu se aștepta ca scrierile sale să fie publicate.

De asemenea, acesta a specificat faptul că oamenii viitorului au înțeles condiția medicală particulară pe care o avea, aceasta fiind numită de ei „alunecare conștientă”. Paul Amadeus Dienach s-a întors cu multe informați despre evenimentele istorice dintre secolele 21 și 39.

Ce o să se întâmple cu omenirea, de fapt

Bărbatul a explicat că între anii 2000 și 3000 d.Hr. oamenii se luptă cu problemele suprapopulării. De asemenea, sunt menționate și inegalitățile economice, sistemul monetar greșit, distrugerea ecologică a mediului, războaiele locale minore și lipsa alimentației adecvate.

Mai exact, multe persoane trăiesc într-o cursă grăbită pentru a supraviețui financiar, însă nu își fac timp pentru dezvoltarea spirituală. Totul se schimbă în anul 2204, iar situația este una devastatoare. Acesta a punctat că atunci este finalizată o colonizare a planetei Marte, acolo mergând 20 de milioane de oameni.

Cu toate acestea, toate persoanele sunt ucise de o mare distrugere naturală, iar de atunci nu se mai încearcă să se ajungă la colonizarea pe Marte. În 2309 d.Hr., ținând cont de toate problemele care nu și-au găsit rezolvare, un alt mare dezastru se abate asupra tuturor, luând naștere un război global.

Ce probleme o să ducă la mari distrugeri

O mare parte a civilizației încetează să mai existe, iar rasele galbene și negre se află aproape de dispariție din cauza distrugerii produse. În cele din urmă, un Parlament Global pe Pământ al Uniunii Globale a Națiunilor sau Statelor apare în anul 2396 d.Hr.

Acesta este format din oameni de știință și personalități umanitare. Banii nu mai există, iar resursele planetare sunt redistribuite pentru ca fiecare persoană să beneficieze de acestea. Multe probleme, printre care alimentația, clima, suprapopularea, dar și cele de natură ecologică, sunt rezolvate.

Citește aici în continuare pentru a afla ce previziuni a mai făcut bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI