01 apr. 2024 | 22:13

Poveste de dragoste la „Insula de 1 milion”? Concurenții care sunt bănuiți: iubirea plutește în aer

Emisiuni TV
Poveste de dragoste la
Poveste de dragoste la "Insula de 1 milion"? Concurenții spun realitatea în fața camerelor de filmat. Ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Ar fi luat naștere o poveste de dragoste la „Insula de 1 milion”, de la Kanal D. Doi concurenți acuzați de rivali că întrețin o relație pe care o mențin ascunsă în fața camerelor de filmat dau pe față adevărul, în ediția de luni, 1 aprilie 2024. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Poveste de dragoste la „Insula de 1 milion”?

Doi concurenți de la „Insula de 1 milion”, difuzată de Kanal D, sunt subiecții acuzațiilor rivalilor din cadrul show-ului care luptă pentru marele premiu. Realitatea este dezvăluită în ediția de pe 1 aprilie 2024, când vor face declarații în fața camerelor de filmat, fără nicio reținere.

Este vorba despre Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, acuzați de ceilalți colegi că ar avea o relație romantică pe care nu vor să și-o asume public. Acest lucru nu ar fi important dacă nu ar afecta evoluția concurenților pe parcursul show-ului de la Kanal D, potrivit declarațiilor rivalilor.

Acuzații la adresa lui Szilard și Mădălina

Presupusa relație de iubire dintre Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, ar fi fost dezvăluită de Alina. S-a întâmplat într-un moment de tensiune din cadrul show-ului, când aceasta nu și-a mai putut ține sub control emoțiile la fel de bine ca până în prezent.

Alina a acuzat că, atât timp cât Mădălina este în tabăra Sudicilor, Szilard nu va pleca, fiindcă dacă ar face acest lucru, ar trebui să o ia pe presupusa parteneră cu el. „Dragostea nu se poate de la distanță”, a fost argumentul pe care l-a adus rivala celor doi.

„Simt ceva frumos pentru el”

Mădălina a negat vehement afirmațiile rivalei sale, explicând că între ea și Szilard există o conexiune bazată pe prietenie, nu pe vreun sentiment romantic. Concurenta a declarat că nu este îndrăgostită de colegul ei, având doar o conexiune pe bază de amiciție cu acesta.

„Nu știu ce a interpretat. Să își vadă de soțul ei. Nu știu de ce se bagă în viața mea. Eu, dacă trebuie, dau explicații doar familiei mele. Nu cred că trebuie să dau explicații nimănui de aici. Simt ceva frumos pentru el, dar nimic altceva”, a adăugat Mădălina.

„Avem niște vorbe de nu mai scoți capul în lume”

Și alți concurenți au intervenit în conflictul dintre cei doi presupuși iubiți și Alina. Sindy a catalogat-o pe cea din urmă ca fiind frustrată și răuvoitoare. Isabela a criticat-o în schimb pe Mădălina, sugerând că aceasta stă lângă Szilard pentru a se simți protejată.

„Dacă tu vrei să fii obraznică și deplasată, nu ne provoca! Avem niște vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume”, i-a replicat acid Isabela Mădălinei.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro