Postul TV românesc care s-a lansat chiar astăzi, 9 noiembrie: ‘O variantă excelentă pentru RCS-RDS’

Postul TV românesc care s-a lansat chiar astăzi, 9 noiembrie: ‘O variantă excelentă pentru RCS-RDS’
Despre ce post este vorba

Un post de televiziune s-a lansat oficial astăzi, 9 noiembrie. Ese vorba despre un post care exista doar pe Youtube.

Un nou post de televiziune românesc s-a lansat

Acum, postul a început să funcționeze și pe televizor, iar mii de români se pot uita la el. Este vorba despre postul TraLaLa Tv, pentru copii.

Televiziunea românescă pentru copii TraLaLa Tv a început să emită și este disponibilă pentru retransmisie, gratuit în toată țara, au anaunțat reprezentanții postului de televiziune.

Alexandru Badan este fondatorul TraLaLa Tv, cel care a și făcut anunțul.

„TraLaLa TV emite şi sunt foarte bucuros să spun că au început discuţiile cu distribuitorii de televiziune prin cablu. Semnalul este deja în Interlan TVX, emitem redundant atât SD cât şi HD.

Consider că este o oportunitate extraordinară pentru RDS-RCS, pentru Vodafone si pentru Orange să retransmită gratuit un post validat anterior de publicul român, un post pe care ei îl cer, un conţinut pe care îl consumă în alt mediu, în digital.

Ei vor putea duce cântecele şi animaţiile noastre în toate colţurile ţării, şi la acei copii care nu au internet, şi în acele grădiniţe sau şcoli care nu au tablete dar poate au cablu TV.

De-abia aşteptăm să răspundem tuturor fanilor care ne întreabă pe ce canal suntem pe telecomanda lor!“, a spus Alexandru Badan.

A fost lansat ca un canal de Youtube

A fost lansat ca un canal de YouTube în anul 2012 și a primit licență de la CNA în decembrie 2020.

 „Se bazează pe programul zilnic ideal al unui preşcolar, de aceea sunt foarte bine gândite plasările de programe.

Dimineaţa începe cu melodii educative dar dinamice, care încurajează la mica înviorare, iar după-amiază emisiunile vor permite copiilor să se odihnească puţin, mai ales că vor avea si o oră de engleză.

Programul de seară va descărca energia de peste zi a celor mici şi îi va pregăti pentru seară. Începând cu ora 21:00, cântecele TraLaLa, atât de îndrăgite de către copii şi părinţi, îi va ajuta pe cei mici să adoarmă”, a spus Cristina Badan potrivit PaginadeMedia.

„Orice părinte de copil preşcolar ştie de TraLaLa, de Elefantul Cici, de Zigaloo sau de bebeluşul care ne reprezintă. Milioanele de fani cer melodiile şi animaţiile care ne-au consacrat pe toate mediile în care este prezent părintele şi cel mic.

Construirea conceptului pentru TV redefineste un ecosistem educativ integrat care cuprinde YouTube, platformele de streaming audio gen Spotify sau iTunes, aplicaţiile pentru mobil Android si iOS. Rezultatele nemaipomenite pe care le-am înregistrat în mediul digital suntem siguri că le vom reproduce şi în TV ”, a declarat Valentin Pintilescu, development managaer.