Postul TV care a primit licență pentru încă 9 ani. Anunțul momentului în media

Postul TV care a primit licență pentru încă 9 ani. Anunțul momentului în media
CNA acordă prelungirea licenței pentru încă 9 ani

În urmă cu 18 ani apărea un nou proiect TV în spațiul media românesc. La acel moment în echipa redacțională se aflau Radu Coșarcă, Adriana Titieni, Cosmin Seleși, Cătălin Crișan, Catrinel Sandu, Emanuel Isopescu, Romică Țociu și Cornel Palade, dar și Horia Brenciu. De atunci s-au schimbat mult lucrurile, iar vedetele au dispărut una câte una. Astăzi postul deținut de Ioan şi Viorel Micula, Național TV, difuzează seriale, filme și reluări ale unor programe deja difuzate. Cu toate astea CNA a anunțat prelungirea licenței de emisie pentru următorii 9 ani.

Național TV era anunțat ca un proiect fenomen, în urmă cu 18 ani

Pe 5 octombrie 2003, frații Ioan şi Viorel Micula anunțau lansarea unui nou proiect TV în România. Național TV era anunțat cu o pleiadă de nume importante în showbiz-ul românesc la cârma unor emisiuni de divertisment, sportive, monden, etc. Nume precum Radu Coșarcă, Adriana Titieni, Cosmin Seleș, Cătălin Crișan, Catrinel Sandu, Emanuel Isopescu, Romică Țociu și Cornel Palade, dar și Horia Brenciu, se regăseau în grila de programe ale  noului post TV.

În următorii ani, din motive inexplicabile, rând pe rând, cei menționați anterior au început să dispară din echipa Național TV. În 2012 frații Micula reușeau să primească din partea CNA prelungirea licenței de emisie pentru 9 ani, licență  ce avea să expire anul acesta.

Din emisiunile anunțate odată cu lansarea nu a mai rămas niciuna, venind altele noi, la cârma cărora s-au perindat alte vedete, precum Corina Chiriac. Celebra solistă anunța despărțirea de Național TV, anul trecut, după 12 ani de prezență permanentă pe micul ecran.

„(…) Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv. Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna.

Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor.”, scria Corina Chiriac pe rețelele de socializare.

Frații Micula primesc de la CNA prelungirea licenței pentru încă 9 ani

În 2012 CNA prelungea licența de emisie pentru Național TV pentru alți 9 ani. Conform informațiilor de la acea vreme, licența expira anul acesta, pe 8 septembrie.  Conform Paginademedia.ro, CNA a atriubit astăzi, într-o nouă ședință, prelungirea pentru încă 9 ani a licenței deținută de frații Micula.

În caietul depus pentru revalidare, frații Micula au declarat că postul își va menține structura de emisie, având în continuare 43,15% producţie proprie, iar restul de 56,85% producţii ale altor producători. Reaminitim că Național TV este deținută de S.C. ABC PLUS MEDIA SA din Oradea, compania fiind în proporţii egale manageriată de oamenii de afaceri Ioan şi Viorel Micula.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI