Porecla pe care Andreea Bălan i-a pus-o lui Tiberiu Argint. S-a dat de gol în fața tuturor

de: Bișinicu Andreea
30 05. 2021

Dragostea plutește în aer, iar Andreea Bălan simte acest lucru din plin. Jurata de la Te Cunosc de Undeva trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de iubitul ei Tiberiu Argint, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Artista s-a dat de gol în fața tuturor. Cum îl alintă Andreea Bălan pe bărbatul care i-a furat inima.

Porecla pe care Andreea Bălan i-a pus-o lui Tiberiu Argint

Cu ocazia aniversării primului an de relație, artista și tânărul afacerist au plecat într-o vacanță romantică în Dubai, acolo unde și-au sărbătorit iubirea. Andreea Bălan o ține numai în vacanțe. După Dubai, frumoasa blondină a plecat într-o excursie în Bodrum, Turcia, acolo unde se bucură de vremea frumoasă, soare și bronzat.

De data aceasta, Andreea Bălan a plecat fără iubitul ei, Tiberiu Argint rămânând acasă, în România. Și, pentru că cei doi amorezi nu se mai feresc să-și declare public sentimentele unui față de celălalt, Andreea Bălan și iubitul ei au făcut schimb de câteva comentarii romantice pe contul de Instagram al vedetei.

Educat și manierat, ca un adevărat gentleman, Tiberiu Argint și-a complimentat frumoasa parteneră, numind-o superbă. Răspunsul Andreei Bălan a fost pe măsura așteptărilor fanilor. Cum îl alintă artista pe iubitul ei:

Tiberiu Argint: Absolut superbă!

Andreea Bălan: Argint Tiberiu ❤️ Mulțumesc, iubirea mea ❤️ Mi-e dor de tine

Cum au sărbătorit Andreea Bălan și Tiberiu Argint un an de relație

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit un an de relație într-un mod inedit. Jurata de la Te Cunosc de Undeva și omul de afaceri au sărbătorit regește. Cei doi au plecat într-un sejur de lux în Dubai, acolo unde s-au bucurat de paradisul soarelui torid, nisipurilor fine și a nopților eterne.

Pentru că își ține la curent fanii cu absolut tot ce face, Andreea Bălan a postat o serie de imagini spectaculoase, care au stârnit invidia internauților. Din imaginile postate putem observa că celebra artistă este foarte fericită și împlinită alături de iubitul ei. Mai mult de atât, se pare că cei doi nu se mai ascund deloc și au început să-și facă, din ce în ce mai des, declarații de iubire în mod public.

La o poză postată de Tiberiu Argint pe contul său de Instagram, cei doi îndrăgostiți și-au făcut declarații de dragoste care i-au topit pe fani, urându-și aniversare fericită, unul altuia, în dulcele lor stil caracteristic:

Andreea Bălan: ?❤️?La multi ani Iubitul meu! Primul an minunat!

Tiberiu Argint: La cat mai multi iubita mea! ❤️?