Porecla jenantă pe care o are Dan Petrescu. Ce i-a spus Marius Șumudică

Porecla jenantă pe care o are Dan Petrescu. Ce i-a spus Marius Șumudică
Porecla jenanta pe care o are Dan Petrescu. Ce i-a spus Marius Sumudica

Este război în toată regula între Dan Petrescu și Marius Șudumică. Cei doi foști membri ai Generației de Aur își aruncă vorbe grele în spațiul public. Tot scandalul ar fi plecat de la Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, și ce acuzații se fac.

Este mare scandal la CFR Cluj

Ceartă mare în fotbalul românesc! Dan Petrescu și Marius Șumudică sunt la cuțite, după ce primul s-a plâns de slaba pregătire a elevilor săi de la CFR Cluj. Atât i-a trebuit lui Marius Șumudică, fostul antrenor al CFR-ului, care a intervenit imediat. Cu această ocazie, Șumi a dezvăluit și porecla rușinoasă pe care jucătorii i-au pus-o lui Petrescu.

Dan Petrescu este nemulțumit de forma fizică pe care o au elevii săi de la CFR Cluj, după ce au fost antrenați de Marius Șumudică! Fostul tehnician al lui CFR se apără, dându-i actualului antrenor peste nas. Șumidică îl mitraliază pe fostul jucător al Generației de Aur. Acesta spune despre Dan Petrescu că ar trebui să se bucure de cele 21 de puncte pe care el le-a făcut pentru CFR Cluj. În plus, Șumudică a dezvăluit și porecla rușinoasă pe care jucătorii i-au pus-o lui Dan Petrescu.

Atacul lui Petrescu l-a scos din minți pe Șumudică

Șumi l-a atacat pe Dan Petrescu, căruia îi bate obrazul. Potrivit spuselor fostului tehnician de la CFR Cluj, că nu este frumos să vorbești despre un coleg antrenor, mai ales după ce a câștigat 7 meciuri din 7, în Liga 1.

”Mi-e jenă să intru într-o dispută cu un coleg. Este grav dacă a spus astfel de lucruri. E urât să arunci cu noroi în munca unui coleg. Petrescu să-şi închidă guriţa! Vezi-ţi de treaba ta! Nu e frumos să vorbeşti aşa de un coleg de breaslă. Ce nu s-a făcut bine, domnul Petrescu? Cum nu e pregătită fizic echipa, când a câştigat în noroi cu FCSB şi a dus mingea pe jos, nu lungă şi pe-a doua?

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet şi pe loc. Eu nu mi-am acuzat niciodată jucătorii. El a spus că Bălgrădean i-a pierdut meciul (n.r. – cu Botoşani), că… Rămâneţi muţi, dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR! Nu vreau să spun unde să făceau grătare, nu vreau să spun de ”prune cu iaurt”, cum i se spune antrenorului!

(…) Uitaţi-vă câte ocazii avea CFR-ul cu Şumudică şi câte a avut cu Botoşani şi cu Jablonec? Îl rog frumos să nu mai vorbească despre Şumudică! Îi urez să se bucure de cele 21 de puncte pe care ţi le-a lăsat Şumudică în torpedou. Şi să nu uite că i-am lăsat echipă în Conference League, care a adus clubului 4 milioane de euro.

Cine sunt Jablonec? O ruşine de echipă! Locul 11, cu 8 puncte! Câte ocazii avea echipa cu Şumudică şi câte avea cu Petrescu? Să nu mai plângă domnul Petrescu, că şi mie îmi curgă lacrimile şi trebuie să îmi pun picăturile”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Porecla rușinoasă pe care o are Dan Petrescu la CFR Cluj

Mai mult, fostul tehnician al CFR Cluj a dezvăluit porecla rușinoasă pe care i-au pus jucătorii lui Petrescu: ”prune cu iaurt”. Această poreclă are și o explicație. Fotbaliștii îl considerau fricos pe actualul antrenor, care joacă doar la 0-0 sau la 1-0, fără a avea curajul să atace.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI