Ponta, despre maneaua PSD: „Guță e cel mai deștept, le ia banii hoților de politicieni”

de: Claudiu Surmei
13 05. 2019

Nicolae Guță a lansat maneaua PSD, prin care îi îndeamnă pe românii care vor „să simtă gustul fericirii”„ștampileze trandafirii.” Victor Ponta și-a adus aminte că Guță a mai scos o manea, pentru Traian Băsescu, în campania din 2009. Președintele Pro România îl laudă pe manelist că „le ia banii hoților de politicieni.”

„2009 Băsescu = 2019 Dragnea !

Așchia nu sare departe de pom – dar totuși Dragnea este doar o copie a originalului; Băsescu mergea între oameni – Dragnea doar între jandarmi / Dragnea este mai ticălos, mai mincinos și mai iresponsabil decât Băsescu (plus că Dragnea “turna” la șefii SRI mai mult decat Băsescu la Securitate – după care amândoi au spus că “nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase”)!

Am însă un apel pentru toți votanții social democrați din România! Abandonați-l pe Dragnea – urmașul lui Băsescu! Am fost timp de 17 ani membru al PSD și am luptat mereu cu Băsescu – acum Dragnea și Sistemul lui Mafiot au confiscat PSD!

Fiți alături de ProRomânia- ca să salvăm social democrația adevarată!

PS – Guță este cel mai deștept – le ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice – doar schimbă numele și culorile Partidului! Bravo lui!”, este mesajul postat de Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

Maneaua PSD, mai slabă decât maneaua lui Băsescu?!

Mai mulți internauți au comentat postarea lui Victor Ponta, majoritatea fiind de părere că maneaua PSD nu a ieșit la fel de bine ca cea dedicată lui Traian Băsescu în campania electorală din 2009.

„După calitatea piesei, bănuiesc ca Băsescu a plătit mai bine”, a comentat un utilizator, în timp ce altul a scris: „Sunteți printre ultimii care după moralitate ar avea dreptul să arate în stânga sau în dreapta. Perfect ar fi retragerea dumneavoastră din politică. Toate-s vechi și nouă-s toate domnule Ponta! Sau mergeți în barcă prin zonele defavorizate?”