Polițistul român, condamnat la 20 de ani de pușcărie. Acte oribile de agresiune sexuală

Polițistul român, condamnat la 20 de ani de pușcărie. Acte oribile de agresiune sexuală
Un polițist român, condamnat la 20 de ani de închisoare

Un polițist român și-a primit sentința în urma faptelor comise. Care este povestea șocantă a bărbatului și ce acuzații i se aduc? Detalii din anchetă și declarațiile procurorilor.

Polițistul român și-a primit sentința: 20 de ani de închisoare

Fostul polițist Eugen Stan a fost condamnt definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare. Judecătoria Sectorului 6 l-a condamnat pe acesta la 16 ani de închisoare în prima instanță. Fostului om al legii i s-au interzis mai multe drepturi precum: să fie ales de autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, să ocupe o funcție care implică exercițiul autorității de stat, să comunice cu victimele sale sau să se apropie la mai puțin de 150 de metri de locuința, locul de muncă sau alte locuri unde victimele sale desfășoară activități. Eugen Stan a fost trimis în judecată în data de 15 iunie 2018 pentru 18 infracțiuni. Faptele sale au fost comise perioada cuprinsă între 2 noiembrie 2015 – 5 ianuarie 2018 asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 și 38 de ani. Fostul polițist le urmărea spre blocurile în care locuiau, ulterior încercând să profite de ele în lifturile acestora sau în scara imobilelor.

Eugen Stan, polițistul-pedofil, condamnat la 20 de ani de închisoare
Eugen Stan, polițistul-pedofil, condamnat la 20 de ani de închisoare

Ancheta în acest caz a pornit după plângerea făcută de doi copii de 5 și 9 ani care au fost agresați sexual de inculpat. Anchetatorii au verificat mai multe dosare de agresiuni comise din 2009 care nu aveau un autor cunoscut. ”În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, potrivit procurorilor.

„Sunt două fapte pe care le-a recunoscut”

„Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 şi cele din 5.01.2018. Este reţinut pentru 24 de ore şi va decide procurorul să mearga la instanţă, nu va fi dus în seara asta, din câte ştiu eu, cred că mâine (marţi-n.r.)”, a declarat aseară avocatul agentului, la sediul Poliţiei Capitalei.

„M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”
Rechizitoriu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI