Polițiștii au scos-o dintre fiarele contorsionate și s-au uitat în telefonul tinerei. Au înlemnit când au văzut ce făcuse

În vârstă de 32 de ani, femeia a decedat în mașina ei, iar autoritățile au fost îngrozite atunci când au scos-o dintre fiarele autoturismului. Courtney Ann Sanford avea statutul de șofer experimentat, dar o clipă de neatenție i-a fost fatală. Femeia s-a izbit violent cu mașina într-un TIR și polițiștii au stabilit că a decedat pe loc.

Polițiștii au scos-o dintre fiarele contorsionate și s-au uitat în telefonul tinerei. Ce făcuse

Courtney Ann Sanford și-a dat ultima suflare la volanul mașinii ei, fiind confirmat că nu a putut fi resuscitată. Deși la fața locului sosise de urgență și o ambulanță, nu s-a mai putut face nimic pentru a o aduce pe tânăra femeie înapoi la viață. Accidentul fatal s-a produs pe 23 aprilie 2014, în High Point, din Carolina de Nord, în Statele Unite ale Americii. Autoritățile au precizat, în prezent, că nu își pot explica de ce tânăra nu și-a dat seama că se apropie atât de tare de un TIR.

Polițiștii au scos-o dintre fiarele contorsionate și s-au uitat în telefonul tinerei. Au înlemnit când au văzut ce făcuse
Tânăra postase pe Facebook, cu câteva momente înainte să își izbească mașina în mod violent

Șoferița de 32 de ani și-a luat privirea pentru câteva secunde de la drum, cât a publicat un mesaj, pe Facebook. A fost ultima postare pe rețelele sociale pe care avea să facă. Courtney Ann a menționat cât de mult iubește melodia Happy, interpretată de Pharrell Williams. Era într-o stare de spirit foarte buna și piesa a binedispus-o și mai tare. De aceea, nu s-ar fi putut abține, au menționat rudele sale, și s-a gândit să le împărtășească tuturor din veselia ei. „Melodia asta mă face atât de fericită”, a fost ultimul mesaj al femeii, pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Autoturismul condus de către femeie s-a izbit, cu 60 de kilometri, pe oră, de un TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât a fost aruncată într-un șanț, după care într-un copac. Fiarele contorsionate ale mașinii au prins-o pe aceasta, după care mașina izbucnit în flăcări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI