Poliția l-a interogat pe Prințul Charles despre uciderea Dianei. Ce au aflat de la el

Poliția l-a interogat pe Prințul Charles despre uciderea Dianei. Ce au aflat de la el
Prințul Charles, interogat de poliție despre uciderea Prințesei Diana

Britanicii sunt surprinși de multe dintre evenimentele care îi au drept protagoniști pe cei din Familia Regală a Marii Britanii. Autoritățile l-au interogat pe Prințul Charles cu privire la uciderea Dianei. Ce au aflat de la viitorul Rege?

Prințul Charles, interogat de Poliție despre uciderea Dianei

Poliția l-a interogat pe Prințul Charles în privința teoriei conform căreia acesta ar fi organizat uciderea regretatei sale soții. Reprezentantul autorităților a dezvăluit modul în care a fost forțat să îl interogheze pe viitorul Rege al Marii Britanii din cauza acuzațiilor foarte dure, constante și vehemente care indicau faptul că el ar fi complotat să o omoare pe mama copiilor săi.

Lordul Stevens a fost șef în cadrul Scotland Yard și mărturisește că a trebuit să ‘urmeze dovezile’ și să îl întrebe pe Prinț cu privire la o notă pe care a scris-o fosta soție care susținea că îi este plănuit un accident. Interviul a fost realizat în mijlocul unui secret enorm la Palatul St. James, iar mărturiile au fost făcute în timpul unei investigații care a durat trei ani și a avut în vedere accidentul mortal de mașină de la Paris, arată dailymail.co.uk. 

Mulți oameni de peste tot din lume cred cu tărie acest scenariu și îi duc în continuare dorul Prințesei Diana, cea mai iubită membră a familiei regale. O subliniere făcută de regretata mamă a copiilor viitorului Rege arată că va avea probleme la mașină și că va muri din cauza defecțiunii frânei și a rănilor grave la cap”, astfel încât soțul ei să se poată căsători cu Tiggy Legge-Bourke, fosta bonă a băieților.

„Camilla nu este altceva decât o momeală”

De asemenea, Diana a mai notat un alt detaliu șocant: „Camilla nu este altceva decât o momeală, așa că suntem folosiți de om în toate sensurile cuvântului”. Lord Stevens a confirmat că a citit cuvintele ei și că tocmai acestea alimentează teoriile conspirației create în jurul decesului brusc.

În 2005, el și echipa sa de detectivi nu găseau motivele pentru care Diana să fi fost atât de preocupată de siguranța sa. Charles a fost interogat ca martor, nu ca suspect, în urma celor scrise de fosta soție într-o scrisoare din octombrie 1995 și a lăsat-o în cămara Palatului Kensington pentru majordomul ei Paul Burrell.

El spune: „Dacă ar fi existat o afirmație, atunci că Bashir i-ar fi produs documente false presupuse prințesei Diana, care este o infracțiune, am fi investigat-o. Doamne, eu aș fi făcut-o. Dar acest lucru a apărut abia recent, ceea ce este regretabil. Dacă am fi știut la vremea lui Paget, cu siguranță l-am fi văzut și l-am intervievat. Și ar fi fost parte integrantă a anchetei pentru a ajunge la fundul acesteia.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI