Planurile diabolice ale lui Vladimir Putin, dezvăluite de un deputat rus la TV. Lovitura finală care i se pregătește Ucrainei și SUA. Video

Planurile diabolice ale lui Vladimir Putin, dezvăluite de un deputat rus la TV. Lovitura finală care i se pregătește Ucrainei și SUA. Video
Vladimir Putin, pregătit de răzbunarea finală

Televiziunile rusești nu se sfiesc în a difuza materiale propagandistice împotriva Ucrainei, astfel că un deputat rus a vorbit recent despre masacrele care se pregătesc în Ucraina și SUA. Mai mult, Alexei Zhuravlev, membru al Dumei de Stat din partea partidului naționalist Rodina („Patria”), a vorbit despre folosirea armelor nucleare împotriva SUA, menționând chiar tipul de rachetă pe care l-ar folosi în acest sens.

Motivul pentru care milioane de ucraineni trebuie uciși

Apar informații cutremurătoare despre planurile pe care Rusia le-a pregătit în semn de răzbunare față de Ucraina și SUA. Recent, deputatul rus, Alexei Zhuravlev, a revenit în atenția publică cu o nouă serie de amenințări față de SUA și Ucraina.

Potrivit acestuia, Rusia pregătește distrugerea a două milioane de ucraineni după cucerirea țării, fiind numiți de acesta fasciști. Acesta a explicat că, în urma unui sondaj de opinie prezentat în Rusia a rezultat că 40% din ucraineni s-au arătat împotriva înlăturării monumentelor dedicate victoriei în al Doilea Război Mondial.

„36% sunt neutri. Sunt neutri doar fiindcă le este frică, trei sferturi din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor. Doar 19% sunt pentru acest lucru. Dacă le reinstalăm creierul corect, încă 12-15% vor crede că nu trebuie făcut acest lucru”, a explicat parlamentarul rus.

După un calcul simplu, deputatul a ajuns la concluzia că, cei care se opun vehement reprezintă 5% din populație, astfel că acest procent trebuie înlăturat sub orice formă.

„Așadar, doar maxim 5% sunt incurabili. Spus mai simplu, două milioane de persoane care sunt pregătite să recreeze [Waffen] SS-ul, [Batalionul] Azov sunt fasciști SS, forțele armate ale Ucrainei sunt Wehrmacht-ul, se vede clar. Acele două milioane de persoane ar fi trebuit fie să părăsească Ucraina, fie să fie denazificați, adică distruși”, a adăugat deputatul.

Ce planuri de distrugere a SUA ar avea Rusia în acest moment?

Derapajul deputatului Alexei Zhuravlev nu s-a oprit la situația Ucrainei, cu care luptă pentru a-i cuceri teritoriile, ci a ajuns la amenințarea cu arme nucleare a SUA, despre care a spus că o poate face să dispară cu ajutorul a patru rachete nucleare Satan2.

„Vă voi spune cu competență că, pentru a distruge coasta de est a Statelor Unite, sunt necesare două rachete Sarmat (n.r. cunoscute și sub denumirea de Satan 2), și două pentru coasta de vest. Patru rachete și nu va mai rămâne nimic. Ei (experții în arme nucleare) cred că ciuperca [nucleară] va fi mai înaltă decât un zgârie-nori, acea ciupercă va fi vizibilă din Mexic”, a transmis deputatul rus, acuzând SUA că încearcă să ridice mizele războiului.

În continuare, acesta a rostit o amenințare voalată, prin care Rusia avertizează SUA să calculeze bine urmările pe care le poate avea implicarea ei în război de partea Ucrainei.

„Noi doar le explicăm că socotelile lor sunt pe lângă, uite așa trebuie să calculați, nu vă amăgiți. Ceea ce trebuie spus este că nu va mai rămâne nimic, nimeni nu își face iluzii cu privire la asta, că toate vor fi bine în cazul unui război nuclear, dar calculați corect”, a adăugat Alexei Zhuravlev.

Urmărește derapajul halucinant al deputatului rus la o televiziune: