Planul uimitor al lui Sebastian Colțescu. Cum vrea să câștige o avere după scandalul de rasism

Planul uimitor al lui Sebastian Colțescu. Cum vrea să câștige o avere după scandalul de rasism
Sebastian Coltescu sustine ca este nevinovat in cazul in care este acuzat de rasism

S-a aflat planul uimitor al lui Sebastian Colțescu. Cum vrea să câștige o avere după scandalul de rasism. Arbitrul român s-ar putea alege cu milioane de euro în conturi dacă totul îi ies așa cum a plănuit.

Sebastian Colțescu vrea să câștige milioane de euro de pe urma scandalului de rasism. Cum are de gând să o facă

Sebastian Colțescu, arbitrul român care a fost acuzat de rasism în timpul meciului PSG-Istanbul BB, are o strategie în urma căreia se poate îmbogăți.

Arbitrul român are de gând să ceară milioane de euro despăgubiri, în cazul în care va fi acuzat de rasism, atacând decizia la CEDO, ori de la Curtea Penală Internațională de la Haga.

Sebastian Colțescu are avocat spaniol

În acest sens, Sebastian Colțescu și-a luat un avocat spaniol care să îl reprezinte în cazul în care acesta nu va avea câștig de cauză la UEFA.

De fapt, avocatul l-ar fi căutat și contactat pe arbitrul românn, susținând că acesta are toate șansele să câștige.

Avocatul crede că Sebastian Colțescu este nevinovat

”Eu l-am căutat pe Sebastian Colțescu pentru a-i propune să-l apăr fiindcă eu cred cu tărie în faptul că e nevinovat”, a spus Josep Vandellos, avocatul spaniol care a dezvăluit că îl va reprezenta pe arbitrul român în procesul care va urma, dacă UEFA îl va acuza de rasism.

Sebastian Colțescu este acuzat de rasism la adresa lui Pierre Webo, secundul clubului Istanbul Bașakșehir.

Sebastian Colțescu nu a făcut nicio declarație

Arbitrul Sebastian Colțescu, care până acum nu a făcut nicio declarție pe subiectul eveniomentului petrecut pe stadionul din Paris, respinge ferm toate capetele de acuzare.

De altfel, arbitrul a anunțat inclusiv în seara evenimentelor petrecute pe stadionul de la Paris că nu se simte vinovat deloc. Astfel, Sebastian Colțescu are de gând să meargă în toate instanțele posibile, sportive, și nu numai, pentru a-și demonstra nevinovăția.

Sebastian Colțescu vrea să își caute dreptatea în cele mai mari instanțe

De asemenea, Sebastian Colțescu l-a anunțat deja pe avocatul spaniol Josep Vandellos, dar și pe apropiații săi, că dacă UEFA îl va declara vinovat și va exista cea mai mică urmă de rasism, cu care s-ar putea alege ca ștampilă după acest caz, are de gând să înceapă să își caute dreptatea nu doar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ci și la alte instituții recunoscute.

Sebastian Colțescu, prin avocatul său, se va adresa fie Curții Europeane a Drepturilor Omului (CEDO), cu sediul la Strasbourg, fie chiar la Curtea Penală Internațională de la Haga.

Sebastian Colțescu va cere milioane de euro despăgubiri

Sebastian Colțescu intenționează să solicite despăgubiri financiare uriașe, cuantificabile în milioane de euro. Astfel, arbitrul român speră să își refacă imaginea în cazul în care decizia UEFA va fi una de rasism.