Planul secret al lui Zanni la Survivor România. Cum a vrut să scape de Jador, totul pare din filme

Planul secret al lui Zanni la Survivor România. Cum a vrut să scape de Jador, totul pare din filme
Planul secret al lui Zanni

Fostul Războinic de la Survivor România 2021, Sorin, i-a povestit fostului Faimos, Jador, cum a vrut Zanni să scape de acesta în competiție.

Planul secret al lui Zanni la Survivor România

Sorin și Jador au vorbit în live-ul lui Jador despre experiența de la Survivor România 2021 și au dezvăluit momente esențiale din competiție, de pe traseu sau din tabără, dar când a venit vorba despre Zanni, Sorin i-a dezvăluit lui Jador un amănunt pe care mulți dintre Faimoși sau Războinici nici nu îl bănuiau, decât atunci cand Faimosul a spus la testimoniale că nu mai suportă atitudinea cântăreșului deoarece le ia toată energia.

Astfel, Sorin i-a confirmat în acest live cântărețului că la un moment dat, Zanni ar fi vrut o alianță cu Sorin ca să scape de Jador și chiar ar fi avut și un plan pentru ca acest lucru să se întâmple.

De altfel, se știe că mereu, pe traseu, Sorin și Jador aveau diverse conflicte, ajungând chiar în punctul de a se lua la bătaie, dar după ce treceau nervii, ei își dădeau mâna și continuau să lupte. Fostul Războinic i-a povestit lui Jador că Zanni ar fi dorit ca Războinicul să îl provoace pe artist, încât acesta, nervos, să ajungă până în punctul în care să îi dea un pumn și să părăsească astfel competiția, pentru a fi eliminat din cauza comportamentului.

Reacția lui Jador

Auzind acestea, Jador s-a amuzat pe această temă, admițând că în junglă totul era o luptă, dar că dincolo de astfel de strategii, în esență, toți coechipierii săi erau persoane de treabă, exact cum a spus și Sorind despre mulți dintre foștii săi colegi.

În prezent, aparent se pregătesc noi alianțe la Survivor România 2021, odată cu unificarea echipelor, iar cei care negociază cel mai mult în aceste strategii sunt Zanni și Sebastian Chitoșcă, care deja pregătsc terenul pentru ca Faimoșii să nu se lase învinși de către Războinici.

Culiță a fost descalificat

Daniel Pavel a făcut un anunț în ceea ce-l privește pe Faimosul Culiță Sterp. El a spus că acesta va fi descalificat, întrucât acesta nu a mai dorit să joace, în ideea de a fi trimis acasă, la iubita care naște în scurt timp.

„Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles (…) Decizia noastră în ceea ce-l privește pe Culiță este aceea de a-l descalifica.

Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine, Culiță va fi în camp, pentru a-și lua rămas-bun de la Faimoși și Războinici”, a spus Dan Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI