Planul pe care Anda Adam l-a făcut cu viitorul soț pentru a rămâne în România: ‘Am găsit varianta de mijloc’ EXCLUSIV

Planul pe care Anda Adam l-a făcut cu viitorul soț pentru a rămâne în România: ‘Am găsit varianta de mijloc’ EXCLUSIV
Ce soluție a găsit Anda Adam pentru ca ea și logodnicul să rămână în România?

Anda Adam exclude din start să se mute în Elveția, țara natală a viitorului său soț. Acesta i-a înțeles motivele și, ne spune artista, cei doi au găsit de comun acord soluția de a-și deschide afaceri împreună, pentru ca Yosif să facă ceva și-n România, mai ales că după nuntă cei doi vor locui în capitală.

Ce planuri are Anda Adam: artista a găsit o soluție alături de viitorul soț pentru a rămâne în România

După o căsnicie eșuată, Anda Adam iubește din nou la cote maxime. S-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci în urmă cu un an, în Turcia, când acesta i-a făcut o surpriză și a cerut-o de nevastă într-un cadru romantic. Cei doi nu au stabilit încă data nunții sau a cununiei civile, dar deja își spun „soț și soție”.

Și cum până la marele eveniment mai este doar un pas, Anda și partenerul său au stabilit deja unde vor locui și după ce vor forma o familie. Yosif a înțeles-o că nu poate pleca din țara sa natală, și să-și abandoneze proiectele muzicale și a fost de acord ca și după nuntă să stea în capitală.

„După nuntă vom locui tot în România, dar vom pleca frecvent și unde are el treabă, si unde mai are el afaceri. Nu se pune problema să mă mut în Elveția, să-mi abandonez proiectele”, a declarat vedeta pentru impact.ro.

„Tocmai pentru că există înțelegere și iubire a ales această variantă”

Și, cum Anda exclude din start să se mute în Elveția, țara natală a viitorului său soț iar acesta i-a înțeles motivele, cei doi au găsit soluția de a-și deschide afaceri împreună, pentru ca Yosif să facă ceva și-n România.

„Pentru că a înțeles că nu pot pleca după bărbatul pe care-l iubesc și atunci tocmai pentru că există înțelegere și iubire a ales această variantă, în care să respecte și ceea ce ador eu să fac. Și mă susține atunci când am nevoie și pe plan profesional și-n afaceri.

Asa am găsit varianta aceasta de mijloc în care să facem lucruri și afaceri împreună, ca si el să fie implicat în ceva în România, astfel încât să ne facem viata aici, eu să-mi realizez visurile și el să-și poată face bussinesurile. Tocmai de aceea si el s-a implicat în proiecte aici, cu mine”, ne-a mai spus aceasta.

„Sarcina, un motiv de bucurie”

Potrivit mărturisirilor făcute de artistă, fiica sa din prima căsătorie se înțelege foarte bine cu viitorul său soț, pe care-l tratează deja ca pe un tată. Vedeta recunoaște, de fiecare dată când are ocazia, că atât ea, cât și Yosif își mai doresc încă doi copii, iar atunci când va rămâne însărcinată va anunța vestea, cu mare bucurie:

„Când voi fi însărcinată va fi un motiv de bucurie, și eu îl voi anunța. Avem deja trei, dar ne mai dorim încă doi copii. Între fiica mea și soțul meu există o conexiune foarte puternică, fac multe lucruri împreună. Au o relație tată – fiică, se plac, se iubesc”.

Anda Adam a intrat, recent, în rândul vedetelor care și-au lansat propriul parfum și a marcat acest eveniment printr-o prezentare a produsului, la care a avut ca invitați și câteva vedete. Tot în acest an, în luna februarie, artista a demarat o altă afacere, alături de viitorul său soț. Mai precis, cei doi au inaugurat un club, la Cluj, unde de altfel vedeta a și petrecut o bună perioadă de timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe