Planul incredibil al atacatoarei Mirelei Vaida. Cum a spart geamurile înainte s-o agreseze pe vedeta de la Acces Direct

Planul incredibil al atacatoarei Mirelei Vaida. Cum a spart geamurile înainte s-o agreseze pe vedeta de la Acces Direct
Planul atacatoarei Mirelei Vaida

Înainte să atace din nou sediul Acces Direct, atacatoarea Mirelei Vaida, pe nume Antoanela, a trecut prin fața platoului de filmare purtând o pungă cu pietre în mână. Ea s-a întâlnit în parcul din apropiere cu Lămâia, cea care i-a fost complice și data trecută.

Planul incredibil al atacatoarei Mirelei Vaida

Menționăm că ieri, la sediul Acces Direct a avut loc un nou atac, totul produs de Antoanela, cea care a acționat și în luna martie, tot în ziua de 19, cum s-a întâmplat și urmă cu o zi.

Camerele de luat vederi au surprins-o pe atacatoare cu oră înainte de începerea emisiunii în direct, chiar când se afla în parcul de lângă platoul de filmare, însă nu singură, ci alături de Lămâia, complicea ei de data trecută.

Acestea au stat de vorbă, apoi, cu numai câteva minute înainte de emisiune Acces Direct, femeia a fost surprinsă cu o plasă mare pe stradă, plină cu pietre. Și după ce a aruncat cu pietre la ușa de la intrarea în platoul emisiunii Acces Direct, spărgând toate geamurile și spunând că o să o omoare pe Mirela Vaida, Antoanela a fost reținută de polițiști.

Conform comunicatului dat de oamenii legii, acum ea se află într-un spital de psihiatrie, iar prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, speră ca de această dată autoritățile să facă dreptate.

”Încă o dată fac apel la autoritățiile statului român să ne țină în siguranță într-o țară în care suntem oameni de bună crediniță. Ne dorim ca statul să ne protejeze, mă las în mâinile statului român care s-a obligat să mă protejeze”, a declarat Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida, mărturisiri cu ochii în lacrimi

De altfel, Mirela Vaida a vorbit ieri, după incident, și la Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde, printre lacrimi, a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru fiecare zi când ajunge acasă.

”Am început să-i mulțumesc lui Dumnzeu pentru fiecare zi când ajung acasă. În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om și sunt un om extrem de vulnerabil, sunt un om care de două luni de zile trece printr-o traumă de nedescris. Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită, sunt un om care vreau să trăiesc în țara mea, sunt un om care își iubește țara, își respecte țara, care își crește copiii să rămână în țară și îmi dau seama că statul nu mă iubește pe mine, mă pune într-un pericol încontinuu de două luni de zile. Simplu fapt că cineva mă însoțește încontinuu îmi dădea o stare de nesiguranță.”, a spus Mirela Vaida la Sinteza Zilei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI