28 feb. 2022 | 20:20

Planul diabolic pe care l-ar putea avea Rusia. Conflict în spațiul cosmic: ‘Schimbă traiectoria stației internaționale cu rachete’

Știri generale
Planul diabolic pe care l-ar putea avea Rusia. Conflict în spațiul cosmic: ‘Schimbă traiectoria stației internaționale cu rachete’
Ce plan diabolic ar putea avea Vladimir Putin?

Care este planul diabolic pe care l-ar putea avea Rusia? Oameni din întreaga lume privesc terifiați atacurile violente ale militarilor ruși la comanda lui Vladimir Putin. Cum ar putea muta confictul în spațiul cosmic? „Dacă vor, schimbă traiectoria stației internaționale cu rachete speciale”, afirmă Alexandru Mironov. Cu ce alte detalii mai vine specialistul? Oamenii au rămas cu multe semne de întrebare după cele auzite.

Rusia ar putea muta conflictul în spațiul cosmic

Oameni din lumea întreagă privesc în detaliu conflictul dintre Rusia și Ucraina, dar mai ales modul în care a decis președintele rus să acționeze. Mulți se întreabă dacă acțiunile ar putea să nască valențele unui război de domeniul S.F.

Iată că un specialist vine cu mărturii în acest sens: „Acum trei zile v-aș fi răspuns că e imposibil așa ceva. Dar ceva s-a schimbat!”, afirmă Alexandru Mironov. Actualul război a fost declanșat din dorința liderului de la Kremlin și ar pute îmbrăca valențe militare incredibile.

Mai exact, este vorba despre implicarea Stației Spațiale Internaționale (ISS). Aceasta ar putea fi transformată într-o veritabilă amenințare la adresa unei zone foarte mari a planetei, în cazul în care va fi prăbușită intenționat de ruși.

„Dacă m-ați fi întrebat acum trei zile acest lucru…”

„Dacă m-ați fi întrebat acum trei zile acest lucru, v-aș fi răspuns fără ezitare că așa ceva este imposibil. Mă bazam pe date certe și pe colaborarea foarte bună din acești ultimi ani între astronauții diverselor țări, fie ei ruși, americani sau europeni. Urcarea și coborârea echipelor care își desfășoară activitatea pe Stația Spațială Internațională a fost ferită până acum de amestecuri politice.

,,Dar ceva s-a schimbat și această ipoteză terifiantă, ca ISS să fie folosită pe post de armă, poate căpăta substanță în mintea unui om bolnav”, a declarat pentru impact.ro Alexandru Mironov, cunoscut scriitor și realizator de emisiuni radio-TV de popularizare a științei, dar și senior-editor al revistei „Știință & Tehnică”, a mai detaliat expertul pentru sursa citată.

De data aceasta este vorba despre un scenariul posibil. Specialistul susține că în urmă cu zece ani rușii au fost în stare să prăbușească în Oceanul Pacific una din fostele stații spațiale cu precizie și control, fără ca nimeni să pățească ceva. De această dată lucrurile s-ar putea întâmpla cu totul diferit. Rușii au puterea de a corecta sau schimba traiectoria stației cu ajutorul unor rahete speciale.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro