Planul ambițios al lui Cătălin Moroșanu pentru 2022. Ce vrea să facă fostul concurent Survivor România

Planul ambițios al lui Cătălin Moroșanu pentru 2022. Ce vrea să facă fostul concurent Survivor România
Planul ambițios al lui Cătălin Moroșanu pentru 2022

Ce plan ambițios are Cătălin Moroșanu pentru anul care vine. Iată ce vrea să facă fostul concurent de la Survivor România, dar și cum își încheie acest an. Sportivul s-a implicat chiar și într-un proiect artistic, iar pentru el, anul 2021 nu a fost unul oarecare, ci unul care l-a schimbat profund.

Planul ambițios al lui Cătălin Moroșanu pentru 2022

Cătălin Moroșanu, un sportiv cu mare priză la public, a vorbit despre prezent, dar și despre viitor. Fostul luptător a afirmat că cea mai mare realizare pe anul acesta a fost aceea că și-a schimbat mentalitatea și că a devenit alt om, unul mai cerebral.

„Cred că cea mai mare realizare a mea din anul 2021 este că mi-am schimbat mentalitatea, am devenit alt om, sunt mult mai calculat, am și îmbătrânit, am 37 de ani, gândesc și eu ca un om matur.

Am făcut o introspecție la ceea ce sunt eu și ce ar trebui să fac pe viitor și consider că trebuie să dăm oamenilor, pentru că și viața mi-a oferit foarte multe lucruri frumoase și experiența mea trebuie să o dăruiesc celor din jurul meu. Și dacă pot să fiu mentor pentru cineva, pentru mine e cea mai mare satisfacție.”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru wowbiz.ro.

Vrea să își mai deschidă alte două academii de sport

Pentru anul 2022, Cătălin Moroșanu are planuri mărețe, dorindu-și să-i poată inspira pe cei din jur.

„Pentru 2022 îmi doresc să îmi mai deschid încă două academii, îmi doresc să fiu sănătos, îmi doresc să fiu un om mai bun și să reușesc să îi inspir pe alții.„, a mai declarat Cătălin Moroșanu, pentru sursa citată.

De altfel, anul acesta, Moroșanu a reușit să deschidă prima sa academie de sport în București, care îi poartă numele și unde cursanții pot învăța mai multe stiluri de luptă. Dar iată că Moroșanu nu s-a implicat numai în sport în ultima perioadă, ci și în domeniul muzical. Așa se face că, recent, acesta a filmat un videoclip chiar cu Jador, pentru noua lor piesă, ce va fi lansată în curând.

Finalul de an îl va prinde însă, ca de fiecare dată, alături de familie și cei apropiați.

„De sărbători voi sta acasă cu familia. Sărbătorile sunt sărbători. Te duci la mama, la tata, la socrii, îți vizitezi prietenii. De fapt, Crăciunul înseamnă iubire, pe care o poți găsi numai în sânul familiei și prietenilor din jurul tău.”, a conchis Cătălin Moroșanu.