Plantele pe care trebuie să le pui la intrarea în casă pentru a îndeparta invidia

Plantele pe care trebuie să le pui la intrarea în casă pentru a îndeparta invidia
Cum îndepărtezi invidia cu ajutorul plantelor de la intrarea în locuința ta. Află secretele filosofiei Feng Shui privind armonia din casă.

Vrei să scapi de energiile negative din locuința ta și să protejezi starea de armonie din familie? Există plante pur și simplu „magice” când vine vorba despre echilibrarea vibrațiilor, indiferent de forma acestora. Dacă le așezi la intrarea în locuință, în apropierea ușii, vei atrage, printre altele, oportunități și abundență. Află cum îndepărtezi invidia cu ajutorul plantelor din locuința ta. Răspunsurile se află în principiile filosofiei Feng Shui.

Cum îndepărtezi invidia cu ajutorul plantelor

Poate că nu te-ai mai gândit până acum la asta, însă intrarea în locuința ta determină foarte mult starea de spirit generală din casă și/sau din familie. Un culoar de intrare primitor în casă va atrage, așa cum am spus deja, oportunități și abundență. Tot din acest motiv, niciodată nu trebuie să fie mizerie și dezordine la ușă.

Intrarea în casă trebuie să ofere un sentiment plăcut și să arate primitor, cald. De cele mai multe ori, când oamenii așază la ușa de la intrare flori sau plante, ele atrag energii pozitive. În funcție de plantele alese, emoțiile din locuință pot să difere. Află în rândurile următoare ce trebuie să faci dacă vrei să scapi de invidie.

Există cinci plante pe care trebuie să le așezi la ușa ta, dacă vrei să alungi sentimentul de invidie: rue (genul ruta), laurel, cactus, calendula și rozmarin. Locul în care trebuie așezate în casă nu este ales la întâmplare. Ușa reprezintă simbolul deschiderii individului spre noi oportunități, indiferent de natura acestora.

Revenind la cele cinci plante amintite, probabil că pe unele le ai deja în grădina ta. Însă acest lucru nu este suficient. Așezarea lor la intrarea în casa ta este crucială pentru a îndepărta sentimentul de invidie și de negativitate din familie și din locuința ta. În acest fel, vei beneficia de energii pozitive.

Totul despre plantele care vor îndepărta invidia

Plantele rue (genul ruta) au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a alunga ochii răi și energiile negative. Gospodinele care doreau să țină departe spiritele rele de familiile lor aveau grijă întotdeauna să lege de ușă astfel de plante. Unele le cultivau chiar în grădinile lor. Rue este cultivată sub forma unui mic arbust de grădină. Are frunze veșnic verzi, iar florile sale sunt de un galben bogat și mat.

Se știe că plantele laurel atrag banii și fericirea. Așezate la intrarea în casă însă, ele pot să îndepărteze și invidia din familie. Te pot ajuta, de asemenea, să ai parte de sănătate și bunăstare – nu doar tu, ci toți membrii familiei vor avea parte de aceste beneficii. Se spune că frunzele acestor plante atrag succesul și în afaceri.

Dacă vrei să îți protejezi locuința, plantează un cactus și așază-l la ușă. Nu este o noutate faptul că acesta alungă invidia și energiile rele. Potrivit tradițiilor străvechi, sprinii săi alungă intrușii și absorb energiile rele.

Pe lângă faptul că alungă invidia, calendura este folosită pentru purificarea aerului din locuință. Ea reprezintă, practic, o barieră împotriva vibrațiilor rele. Este,fără îndoială, una dintre cele mai bune plante pentru a-ți proteja familia. Aceeași este situația și în cazul rozmarinului, una dintre plantele care pot fi crescute cu ușurință în apartament.