Plantele pe care să nu le ții în casă dacă vrei să-ți protejezi familia. Mare atenție!

Plantele pe care să nu le ții în casă dacă vrei să-ți protejezi familia. Mare atenție!
Plantele pe care sa nu le tii in casa daca vrei sa-ti protejezi familia. Mare atentie

Deși cele mai multe dintre plante sunt frumoase, au un colorit superb al petalelor și un parfum îmbietor, nu toate sunt recomandate de a fi păstrate în casă. Care sunt plantele care nu trebuie să stea la tine în apartament, pentru protecția propriei tale familii. Sunt 7 la număr.

Top 7 flori care nu trebuie păstrate în casă

Begonii

Begoniile sunt extrem de populare dar, cu toate acestea, specialiștii îți recomandă să nu păstrezi begoniile în casă, deoarece acestea pot atrage energii negative puternice la tine în cămin.

Crini

Deși sunt extrem de frumoase și au o aromă puternică, crinii nu sunt recomandați în casă. În primul rând, specialiștii te sfătuiesc să nu dormi în camera în care crini în vază, deoarece parfumul lor îți poate provoca asfixiere, pe timpul nopții.

Mai mult de atât, deși par inofensive, femeile sunt de părere că aceste flori pot provoca scandaluri și sunt daunatoare din cauza unor schimbari neașteptate pe care le pot provoca, atunci când se schimbă energiile din casă.

Ferigi

Majoritatea iubitoarelor de flori preferă să planteze și să păstreze ferigi în fața casei si în grădină. Mai mult de atât, se pot decora cu diverse alte flori în zilele de sarbatoare.

Cu toate acestea, specialiștii recomandă să nu ții aceste plante în casă, deoarece absorb oxigenul și emit dioxid de carbon.

Tuberoze

Aceste flori sunt recunoscute pentru aroma parfumată și petalele frumos colorate. De altfel, mirosul tuberozelor este adesea folosit în fabricarea unor parfumuri.

Cu toate acestea, se spune că tuberozele atrag trădarea și infidelitatea la tine în casă. De aceea, superstițioșii îți recomandă să nu ții tuberoze în casă, dacă ești căsătorit, pentru a evita eventuale probleme.

Steaua Cavalerului

Steaua Cavalerului este o floare care atrage energii negative, motiv pentru care nu este indicat să o ții în casă. Dacă de multe ori ai pe cineva care se ceară la tine în apartament, riști să nu mai scapi niciodată de fluxul constant de energie negativa.

Oleandru

Oleandru are un miros aparte, foarte puternic care poate provoca amețeli, motiv pentru care specialiștii îți recomand să nu o ții în casă pentru prea mult timp.

De asemenea, este indicat să nu cumperi niciodata oleandru ca planta decorativă, dacă ai copii mici prin casă sau curte.

Stellera chamaejasme

Deși nu este la fel de populară precum celelalte 6, stellera chamaejasme este extrem de toxică pentru copii și animale de talie mică. De ce? Pentru că seva acestei plante poate provoca probleme mari de sănătate celor din jurul tău, precum amețeli și stări de rău.