Plantele care atrag abundența în casa ta. Trebuie așezate pe birou

Plantele care atrag abundența în casa ta. Trebuie așezate pe birou
Ce plante sa ai la birou

Plantele care atrag abundența în casa ta. Pe lângă faptul că plantele arată frumos în casa noastră, ele o umplu și de armonie, purifică aerul și îmbunătățesc energia oricărui colț. Astăzi vă vom recomanda ce plante trebuie să aveți pentru a atrage abundența acasă, precum și la birou, dacă acesta este situat în altă locație decât casa.

Plante care atrag bunăstarea și pacea dacă sunt așezate în biroul tău

Când ne decorăm biroul, de obicei alegem plante care sunt ceva mai rezistente și mai ușor de îngrijit, însă aceste plante nu ar trebui să fie așezate neapărat pe birou. Pot fi așezate la fel de bine într-o fereastră din apropiere sau chiar le puteți atârna de tavan sau pe perete, pentru a le face să arate frumos și pentru a atrage norocul pentru dumneavoastră.

Există mai multe studii care au demonstrat că un spațiu de lucru confortabil și liniștit ne ajută să ne dezvoltăm corespunzător la locul de muncă, iar plantele sunt cea mai bună modalitate de a atrage acea energie pozitivă și pace pe care fiecare ar trebui să o avem.

Plante pentru a atrage abundența: Pothos

Pe lângă faptul că atrag energie bună, aceste plante sunt foarte frumoase, cresc mult și purifică aerul. Pot purifica xilenul și benzenul, astfel încât să te poți concentra și să te simți mai bine.

Crinul de pace

O altă plantă care, în afara faptului că atrage o energie bună, este foarte bună pentru sănătatea noastră, deoarece ajută la eliminarea formaldehidei, benzenului, tricloretilenei, xilenului și monoxidului de carbon, este acestă mică plantă tropicală.

Brazilwood, o altă plantă benefică pentru biroul tău

Aceată plantă atrage norocul și prosperitatea și, în plus, florile sale miroas delicios și îți va parfuma spațiul de lucru.

Pe de altă parte, filosofia Feng Shui recomandă o serie de plante pentru casă, plante care atrag norocul și bunăstarea.

Odată așezate unde trebuie, aceastea atrag imediat norocul și ține departe necazurile de locuința repsectivă.

Dieffenbachia amoena

Dieffenbachia amoena este o plantă de apartament care este și foarte frumoasă pentru că are diverse nuanțe de verde pe aceeași frunză. Să o ai în casa ta este foarte ușor și nu ai de urmat decât câteva recomandări.

Are nevoie de o temperatura minimă de 10 grade Celsius și maximă de 28 de grade Celsius. De asemenea, necesită udare constantă și umbră parțială.

Urmăriți Playtech.ro și pe