Planta de interior care este perfectă pentru dormitor. Ce trebuie să alegi pentru sufragerie

Planta de interior care este perfectă pentru dormitor. Ce trebuie să alegi pentru sufragerie
Planta de apartament ideala pentru sufragerie

Atunci când ne organizăm casa și începem să o decorăm după bunul plac, experții în arta Feng Shui ne spun că există anumite plante care sunt benefice pentru locuința noastră. Ce flori trebuie alese pentru dormitor și camera de zi. După ce vei citi aceste trucuri, cu siguranță vei dori să-ți aranjezi florile într-o manieră mult mai organizată.

Ce plantă este ideală pentru dormitor

Plantele de apartament sunt ușor de îngrijit. Atunci când vrei să-ți decorezi locuința din punct de vedere estetic dar vrei să adaugi și un plus de oxigen în dormitor sau camera de zi, iată care sunt cele mai bune flori și plante de apartament care nu necesită un ritual complicat de îngrijire.

Cactusul, ușor de îngrijit

Cui nu-i place cactusul? Pentru persoanele care au un program încărcat și nu au timp întotdeauna de a îngriji florile din ghiveci, această plantă nu are nevoie de multă apă. De aceea, cactusul poate fi pus în orice cameră din casă, inclusiv în bucătărie.

Specialiștii recomandă să ții aceste plante în sufragerie sau în camera de zi, deoarece fac parte din categoria aceea de plante care adoră lumina soarelui.

Orhideea exotică

Orhideele sunt printre florile preferate ale românilor, având un parfum îmbietor și un colorit fantastic. Această plantă este cea mai potrivită pentru dormitor, întrucât nu necesită un ritual de îngrijire complicat.

Tot ce trebuie să reții este că, asemeneni cactusului, orhideele nu au nevoie de multă apă, dar au nevoie de lumina soarelui, de aceea se potrivesc perfect pe noptiera din dormitor sau pe pervazul geamului din camera în care dormi.

Calathea, floarea cu cele mai frumoase frunze

Cu siguranță numele Calathea nu îți este străin, întrucât este una dintre cele mai cunoscute plante de apartament. Această floare preferă un nivel ridicat de umiditate și urăște lumina directă a soarelui.

Cunoscută și sub numele de planta șarpelui cu clopoței, datorită frunzelor sale inedite, această floare este perfectă pentru baie, fiind încăperea din casă cu cea mai mare umiditate.

Planta-păianjen îți aduce fericire și bunăstare

Deși numele ei nu sunt cel mai fericit, planta-păianjen este una dintre cele mai comune flori de apartament. Este populară datorită faptului că va prospera în toate camerele din casă, de la baie până la pervazul unei ferestre de bucătărie. Nu uita să îi dai apă, din când în când, iar ea va fi mulțumită.

Crinul păcii se pune în holul de la intrare

O altă plantă comună, crinul păcii este una dintre cele mai bune flori pentru absorbția toxinelor din aer. Perfecți pentru grădinarii începători, crinii păcii nu sunt greu de întreținut. Sunt plante de interior excelente pentru încăperi cu lumină scăzută, cum este holul, deși este mai probabil să înflorească în locuri mai luminoase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI