09 apr. 2024 | 15:59

Planta de apartament care te scapă de mirosul de țigară. Purifică aerul imediat, trebuie să o ai în casă

Diverse
Planta de apartament care te scapă de mirosul de țigară. Purifică aerul imediat, trebuie să o ai în casă
Aceste soluții nu sunt atât de rapide, pot dura ceva timp

Dacă nu ești fumător, știi clar că mirosul de țigară este inamicul numărul unu, și vrei să scapi cu orice preț de el. Pentru asta, dacă nu știai, poți să-ți cumperi planta de apartament care te scapă de mirosul de țigară, și îți purifică aerul imediat, așa că trebuie să o ai în casă.

Mirosul de țigară este inamicul numărul unu în casă

Fumul de țigară poate pătrunde în hainele, mobilierul și pereții noștri, lăsând un miros neplăcut care poate fi dificil de îndepărtat.Uneori se pare că, indiferent de cât de multă curățenie se face, mirosul de fum de țigară nu dispare.

Reziduurile și particulele lăsate în urmă de fumul de țigară pot conține metale grele, substanțe cancerigene și toxine care vă contaminează locuința. Cu toate acestea, există remedii casnice care pot ajuta să neutralizezi definitiv de mirosul de țigară din apartament.

Una dintre cele mai eficiente soluții este să valorificăm puterea plantelor, care nu numai că ne înfrumusețează spațiile, dar sunt capabile să absoarbă și să elimine mirosurile nedorite.

Care este planta de apartament care te scapă de mirosul de țigară

Din fericire, există o metodă naturală, de modă veche, care vă poate ajuta să eliminați acest miros, și anume planta de apartament. Plantele sunt o modalitate eficientă și naturală de a scăpa de mirosurile de fum de țigară și de poluanți.

Există multe opțiuni pentru a împrospăta aerul din casa ta atunci când vine vorba de plante. Plantele enumerate aici necesită puțină întreținere și pot oferi ani de zile o calitate a aerului îmbunătățită cu doar puțină udare și îngrijire.

Planta Aloe Vera te poate scăpa de mirosul de țigară

Aloe vera este un purificator de aer natural care elimină formaldehida și benzenul din aer. Este ușor de cultivat și se bucură să fie în interior sau în aer liber.

Crește bine într-un ghiveci, în condiții de lumină solară de la mică la mare, și nu are nevoie de multă apă.

Planta de filodendron, elimină substanțele chimice nocive din aer

Filodendronii sunt plante care te scapă imediat de mirosul de ţigară din casă, cunoscute pentru că elimină substanțele chimice nocive din aer, și anume formaldehida.

Acestea sunt ușor de transplantat și de reîngrădit și se descurcă bine în zonele umbroase, atâta timp cât primesc puțină lumină solară.

Planta Pothos, poate fi planta de apartament perfectă

Plantele Pothos elimină ozonul, care poate proveni și de la lucruri precum gazele de eșapament ale mașinilor. Acest lucru face ca această plantă să fie perfectă pentru garajul tău sau pentru camerele și holurile cele mai apropiate de garaj.

Pothosul auriu îndepărtează, de asemenea, formaldehida, benzenul, xilenul și toluenul. Mai puțin înseamnă mai mult cu aceste plante, deoarece se descurcă foarte bine în condiții de lumină solară redusă și la temperaturi mai scăzute.

Planta șarpe, planta de apartament care te scapă de mirosul de țigară

Planta Șarpe este una dintre cele mai bune plante care elimină mirosul de țigară din casă, și care purifică aerul, pe baza acestui studiu NASA Clean Air Study. În testul de curățare a aerului, a eliminat toate substanțele chimice testate, cu excepția amoniacului.

Aceasta este una dintre cele mai ușor de administrat plante. Nu are nevoie de multă apă și poate prospera în interior sau în exterior, atâta timp cât vă asigurați că îi aduceți apă din când în când.

Concluzie

Din nefericire, aceste soluții nu sunt atât de rapide, pot dura ceva timp înainte de a vedea rezultate și, uneori, chiar și aceste metode nu pot scăpa casa de miros.

De asemenea, este posibil să doriți să verificați dacă aceste plante sunt sigure pentru animalele de companie înainte de a le aduce în casă.

Să scapi de fumul de țigară nu este o treabă amuzantă, dar este una necesară dacă vrei să îți împrospătezi casa.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Rețetă de post. Mâncare de prune uscate, un festin culinar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro