25 mart. 2024 | 15:19

Planta care atrage energiile negative în casă. Scapă repede de ea, multe românce o țin în locuință

Diverse
Planta care atrage energiile negative în casă. Scapă repede de ea, multe românce o țin în locuință
Ce plantă nu trebuie să aveți în casă

Plantele au rolul de a înfrumuseța și de a parfuma o cameră. De cele mai multe ori, ele nu lipsesc din casele noastre, indiferent dacă sunt puse în dormitor, sufragerie sau orice altă cameră. Cu toate acestea, există o floare despre care se spune că atrage energii negative în casă.

Floarea de care trebuie să scapi dacă o ai în casă

Se spune că energia joacă un rol important în starea noastră de spirit, iar lucrurile care ne înconjoară contribuie la energia noastră, fie ea pozitivă sau negativă. Unele flori pot atrage energii negative în casă.

Probabil că mulți oameni au această floare în casă, dar nu știu că poate avea un impact negativ asupra stării noastre de spirit. Conform studiilor recent, cactusul poate emite frecvențe care par să fie în rezonanță cu stările de anxietate și neliniște ale ființelor vii.

Efectele acestor frecvențe sau energia pe care o emite planta pot fi resimțite sub formă de oboseală, anxietate crescută sau insomnie. Cactusul este apreciat de majoritatea oamenilor pentru rezistența sa, dar cercetătorii ne atrag atenția asupra energiilor pe care acesta le poate avea asupra noastră.

Plante de apartament cu energie pozitivă

Acum că știți ce floare să nu aveți în casă, vă prezentăm câteva variante de flori care, spun specialiștii, aduc energie pozitivă în casă. Iată câteva exemple:

  • Crinul păcii

Această plantă este vestită în cultura Feng Shui deoarece atrage pacea și armonia, dar alungă stresul, anxietatea și diminuează energiile negative. De asemenea, nu are nevoie de îngrijiri speciale, doar pulverizați apă pe frunze de maxim două ori pe săptămână.

  • Arborele de jad

Denumit și Crassula, această plantă asigură energie pozitivă și atrage bunăstarea în casă. Se spune că favorizează conexiunea dintre trup, minte și suflet, stimulând în același timp norocul.

  • Salvia

Frunzele uscate ale salviei sunt de multe ori arse în cadrul ritualurilor de alungare a energiilor negative și încurajează vindecarea sinelui și conectarea cu pământul.

  • Aloe Vera

Aloe Vera este cunoscută încă din antichitate ca o plantă folosită pentru beneficiile ei asupra sănătății fizice. Mai mult, conform Feng Shui, dacă avem această plantă în casă, negativitatea scade, crește puterea corpului de a se regenera și radiază energie pozitivă în jur.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro