26 sept. 2022 | 10:25

Planta care aduce noroc financiar în casă. Orice român ar trebui să o ţină la fereastră

Diverse
Planta care aduce noroc financiar în casă. Orice român ar trebui să o ţină la fereastră
Planta care aduce noroc financiar în casă. Ai auzit vreodată despre trandafirul deșertului? Atrage abundență financiară.

Învățături străvechi vorbesc despre importanța cultivării de plante ce aduc energii pozitive în locuințele oamenilor. Printre puținele elemente care pot amplifica starea de spirit într-un spațiu de locuit se numără și flora. Psihologic, îngrijirea plantelor poate induce un sentiment de liniște, purificând aerul din camera în care locuiești și absorbind toată negativitatea din jurul tău. Află în rândurile de mai jos care este planta care aduce noroc financiar în casă.

Planta care aduce noroc financiar în casă

Planta care atrage banii ca un magnet în casa ta. Plantele au jucat dintotdeauna un rol aparte în istorie, cultură, tradiție, religie și estetică. Rolul lor, însă, pare că este mai complex decât credeam. Se spune că unele plante atrag prosperitate financiară în viața ta, dacă le îngrijești corespunzător.

O astfel de plantă este și trandafirul deșertului. Această suculentă unică se dezvoltă în locuri în care are parte de multă lumină solară. Astfel, se recomandă să fie așezată în apropierea gemurilor, pentru ca razele soarelui să o încălzească ușor.

Trandafirul deșertului este o plantă cu creștere lentă. Într-un an de zile, ea crește doar aproximativ 20 de cm. Beneficiile spirituale pe care ți le poate aduce sunt, însă, foarte importante. Această plantă atrage energii pozitive în locuința ta. Dacă vei avea grijă de ea, te vei bucura de prosperitate financiară și abundență pe toate planurile.

Trunchiul gros al trandafirului deșertului este asociat cu abundența financiară. Planta are frunze subțiri, delicate, de o nuanță de roz intens, în formă de trompetă. Trandafirul deșertului provine din Africa, Orientul Mijlociu și Madagascar, însă poate fi cultivat și ca plantă de apartament.

Cum trebuie îngrijit trandafirul deșertului

Să îngrijești un trandafir de deșert nu este foarte dificil. Totuși, este recomandat să acționezi întotdeauna cu finețe. La fel ca multe alte plante suculente, și aceasta are nevoie de o monitorizare atentă a nivelului de hidratare și luminozitate de care dispune.

După cum am amintit deja, este recomandat ca planta să fie așezată în apropierea ferestrelor, pentru a beneficia de multă lumină naturală.

În funcție de perioada anului și de temperatură, nivelul de apă de care are nevoie trandafirul deșertului poate varia. În timpul sezonului cald, solul trebuie menținut umed, însă niciodată saturat. Verifică pământul periodic și nu-l lăsa să se usuce complet înainte de a-l uda din nou. În sezonul rece, planta trebuie udată doar o singură dată pe lună. De două ori, maximum.

Citește și: Plantele ce atrag bani și aduc averi la ușa ta. Toți românii trebuie să le aibă în casă

Trandafirul deșertului trebuie să crească într-un mediu cu temperaturi calde în permanență. În caz contrar, planta va muri. Cel mai bine se dezvoltă între temperaturi de 14-26 grade Celsius, potrivit The Spruce.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro