17 aug. 2022 | 09:31

Pieton, accidentat mortal pe DN1 în această dimineață. Traficul a fost restricționat. Alte șase mașini au intrat în coliziune

News
Pieton, accidentat mortal pe DN1 în această dimineață. Traficul a fost restricționat. Alte șase mașini au intrat în coliziune
Echipajele medicale au sosit la fața locului

Un alt accident tragic a avut loc în această dimineață, pe DN1, acolo unde un pieton a fost ucis de șoferul unui autoturism, după ce acesta l-a lovit cu putere în timp ce se afla pe partea carosabilă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, dar din păcate, a fost declarat decesul. La puțin timp, șoferul vinovat a avut parte de un eveniment neaștetat. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Trafic îngreunat pe DN1

Un eveniment rutier nefericit a avut loc în cursul dimineții, în jurul orei 6:30, atunci când în zona localității Băicoi, județ Prahova, un bărbat a fost accidentat mortal de un șofer de 44 de ani. Din păcate, victima nu a avut nicio șansă, fiind declarat decesul.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN1, Băicoi intersecţie cu Lilieşti, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că un bărbat, în calitate de pieton, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ar fi fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat vârstă de 44 de ani”, a transmis IPJ Prahova.

Ulterior, mașina care a accidentat mortal un pieton a fost acroșată de alte două autoturisme, cei trei șoferi fiind testați cu aparatul etilotest. În cazul tuturor, rezultatul a fost negativ.

În urma evenimentelor rutiere din zona, dar și al accidentării pietonului, banda doi a fiecărui sens a fost restricționată, astfel că circulația s-a desfășurat îngreunat pe prima bandă.

Accident în lanț pe DN1 cu 6 mașini implicate

În cursul după-amiazei de marți, un carambol cu șase mașini a avut loc pe Centura de Vest a Ploieştiului (DN1), în urma căruia două persoane au fost rănite.

Cei doi tineri de 28 și 29 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Potrivit autorităților, accidentul ar fi fost provocat de lipsa păstrării distanței de siguranță.

DN1 pare urmărit de tragedii, căci tot aici, în zona localității Movila Vulpii, o familie formată din trei membri a fost spulberată de un autoturism, în timp ce traversau strada. În urma impactului devastator, un bărbat de 44 de ani a murit pe loc, în timp ce fetița de 11 ani și mama copile, de 38 de ani, au fost preluate în stare critică de medici.
Din păcate, fetița a fost resuscitate de medici fără succes, în timp ce mama se chinuie să trăiască.

„La data de 15 august a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, Păulești, în zona Movila Vulpii s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieșit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins și accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile”, a transmis IPJ Prahova.

Întrebat ce s-a întâmplat, șoferul a povestit că a fost îngrozit când a realizat ce s-a întâmplat.

„Mi-au apărut în faţă, am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat şoferul, potrivit Antena 3.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro